Πετρίδης, Ζουγρής, πάντα ήταν οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

 Πετρίδης, Ζουγρής, πάντα ήταν οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα που να έχουμε ανεβάσει στο οποίο να μην βρεθεί έστω ένας που θα εκφράσει την διαφωνία του, αυτό είναι βέβαια θεμιτό αρκεί να μην έχει προέλευση την άγνοια ή απλά την μη ανάγνωση του θέματος, αλλά μόνο του τίτλου.

Άλλος μας λέει να μην γράφουμε ιατρικά γιατί δεν τα ξέρουμε, λες κι εγώ και ο Πετρίδης αποφασίσαμε να γίνουμε γιατροί, τα θέματα τα παίρνουμε συνήθως από επιστημονικές έρευνες που έχουν δημοσιευθεί σε αναγνωρισμένες σελίδες.

Μην γράφετε για την Πάολα, όταν θέλει το κορίτσι τους διασκέδαση εκεί θα την πάνε όμως αρκετοί φίλοι μας, μην γράφετε για τον Sin Boy, τον Σαββόπουλο, τον Νταλάρα και αρκετούς ακόμα που δεν συμπαθούν, μερικοί μάλιστα ξέρουν 5 πράγματα για το Ελληνικό τραγούδι, αλλά η εμπάθεια είναι κακό πράγμα, όπως και η προσήλωση στο παρελθόν, γιατί όταν τους ρωτάς τι ακούνε από τα σύγχρονα, σου απαντούν ονόματα όπως η Ελένη Βιτάλη ή ανάλογης ηλικίας.

Το ευάλωτο σημείο μας νομίζουν ότι είναι τα ζώδια, όμως ειλικρινά κι εγώ δεν τα πολυπιστεύω, όπως και ο Πετρίδης, αλλά έχετε γνωρίσει Καρκίνο που δεν είναι τύραννος με την καλή έννοια, παρθένο που δεν είναι θύμα, ταύρο που δεν είναι φιλόδοξος, λέοντα που δεν φαντασμένος, σκορπιό με τα γνωστά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κοκ, εντάξει μπορεί να υπάρχουν και μερικές εξαιρέσει, αλλά κάντε μια έρευνα στο περιβάλλον σας, έτσι είναι τα πράγματα, εμείς δεν γράφουμε ότι αύριο θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου ή θα κερδίσεις χρήματα, γράφουμε για τα γενικά χαρακτηριστικά, δεν είναι το ίδιο με τις προβλέψεις.

Το ότι βρίζουμε ή κοροϊδεύουμε διάφορους καλλιτέχνες δεν τους ενδιαφέρει, μόλις δίνουν το όνομα τους πιάνει αμόκ.

Αυτοί που σχίζουν τα ρούχα τους για την μουσική, έσπασαν το ρεκόρ με τις αναρτήσεις για τον Sin Boy ξεπερνώντας ακόμα και την είδηση θανάτου αγαπημένων τραγουδιστών.

Κάτι άλλο που ενοχλεί ορισμένους είναι αναρτήσεις που έχουν κάποια σχέση με την θρησκεία ή την αρχαία Ελλάδα.

Γενικά διάφοροι μας γράφουν, ' θα σας διαβάζουμε αν δεν γράφετε γι' αυτό, ή εκείνο.

Οι γιατροί δεν θέλουν να γράφουμε για ιατρικά, όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο, γράφουν υστερείτε σε διάφορα, χωρίς να τα ονομάζουν, όσοι ασχολούνται με το marketing μας λένε είναι λάθος η τακτική σας στο θέμα της έκκλησης για χρήματα, λες και υπάρχει πιο εύκολος τρόπος.

Το αστείο είναι ότι οι διαφωνούντες είναι λιγότεροι από το 5% αυτών που απολαμβάνουν τα θέματα, όμως είναι και αυτοί που φωνάζουν παρεμβαίνοντας με σχόλια στο ύφος, 'προσβάλλεις τον Πετρίδη, αγαπάμε τον Πετρίδη και άλλα ανάλογα.

Κι εμείς τον αγαπάμε τον Πετρίδη, όμως αρκετά από τα θέματα που ανεβάζουμε δημιουργούνται από δική του παρέμβαση, απλά δεν θέλει να γίνει πειραματόζωο στην αρένα του διαδικτύου.

Έγραφα για πολιτική, μου έλεγαν μην γράφεις πολιτικά, ασχολήσου με τα μουσικά που ξέρεις, τώρα τους ενοχλούν και τα μουσικά.

Δεν είμαι πολιτικός συντάκτης, αλλά έγραφα 3 χρόνια στο 247 news πολιτικά σχόλια, αυτοί ήταν άσχετοι; δεν έβλεπαν τι έγραφα, μόνο αυτοί που με επέκριναν ήξεραν;

Το πρόβλημα με τα πολιτικά, είναι ότι γράφω εναντίον όλων, δεν είμαι οπαδός πια κανενός κόμματος, ψηφίζω, αλλά με κρύα καρδιά.

Δεν ξέρω αν μάθατε τι είπε ο John Snow σε όσους έχουν αντίρρηση για το τέλος του Game of thrones, εγώ δεν το υιοθετώ, το αντίθετο, μιλάω και ανταλλάσσω απόψεις με όλους, αυτό το εκμεταλλεύονται μερικοί και μου λένε ότι δεν απαντώ όπως πρέπει.

Θα πρέπει να έχει κανείς μαγικές ικανότητες για να μπορεί να κάνει την δουλειά του και να απαντάει ταυτόχρονα.

Εγώ πάντως νιώθω ότι μερικοί δεν εκτιμούν αυτό που κάνουμε, αλλά ευτυχώς είναι λίγοι και έχει και την λογική του, δεν μπορεί να συμφωνούν όλοι μαζί μας.

Κώστας Ζουγρής

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε.