Ο κάθε Sin Boy είναι καθρέπτης της εποχής του

Ο κάθε Sin Boy είναι καθρέπτης της εποχής του

Η μουσική δεν είναι μόνο αυτή που είναι αποδεκτή από τους ειδικούς, εγώ και ο Πετρίδης δεν θεωρούμε τον εαυτό μας ειδικούς με την έννοια που τους δίνουν μερικοί για να απορρίψουμε κάποιο καλλιτέχνη.

Αν ακολουθήσουμε την σκέψη των επικριτών σε κάποια είδη μουσικής θα ακούμε μόνο Bach που είναι ο κορυφαίος όλων.

Δηλαδή γιατί να λέμε, ωραίος ο Post Malone και να κοροϊδεύουμε τον κάθε Sin Boy. Σ' αρέσει το ακούς, δεν σ' αρέσει το προσπερνάς. Ο κάθε Sin Boy είναι καθρέπτης της εποχής του, ποιοι είμαστε εμείς που θα τον κρίνουμε με τα δικά μας κριτήρια της εποχής της νεότητας μας. Μας αρέσει η όχι, αυτή είναι η κοινωνία σήμερα.

Ανάλογοι καλλιτέχνες υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη και παντού γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, ενώ βέβαια δεν είναι αποδεκτοί συνήθως από τους μεγαλύτερους

Πιστεύω ότι τα ψηφιακά μουσικά μας βιβλία, αν χρησιμοποιηθούν κατάλληλα και προωθηθούν στους νέους, ίσως θα τους προβληματίσουν στο να ψάξουν και κάτι διαφορετικό, όλοι όμως αδιαφορούν πολιτικοί και πολίτες, υπάρχουν βέβαια μερικοί δάσκαλοι και καθηγητές που προσπαθούν να μάθουν στους νέους τι είναι η μουσική, αλλά είναι λίγοι και ο χρόνος μάλλον περιορισμένος.

Δεν είμαστε fan του σημερινού Ελληνικού χιπ χοπ, αλλά δεν είμαστε και εισαγγελείς να απαγορεύσουμε στους νέους να τους ακούνε, προσπαθούμε να προωθούμε διάφορα πράγματα, αν ψάξετε σε όλο τον πλανήτη δεν θα βρείτε ανάλογη σελίδα, να βάζει δηλαδή όλα τα μουσικά είδη και να γράφει χωρίς πολιτικούς καθοδηγητές, γι' αυτό δεν μας βοηθάει σχεδόν κανείς, ο κόσμος είναι οπαδός στα πάντα, εμείς δεν είμαστε πια, ακόμα και ο Παναθηναϊκός μας κάνει να νιώθουμε προδομένοι.

Κώστας Ζουγρής

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε.