H Nicki Minaj δεν είναι 'σκουπίδι', είναι μοναδική!

Από τον Κώστα Ζουγρή

Σαν τα εγκλωβισμένα ποντίκια προσπαθούν αυτοί που θέλουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα να βρουν εξιλαστήρια θύματα στα πρόσωπα των ράπερς που γνωρίζουν επιτυχία.

Μέχρι πρόσφατα στόχος τους ήταν ο Kendrick Lamar, η καταξιωμένη όμως επιτυχία του σε όλο τον πλανήτη, η βράβευση του με το Pulitzer και η απήχηση που είχε το Black Panther τους ανάγκασε να αλλάξουν στόχο.

Τώρα οι στόχοι είναι δύο, ένας ανδρικός, ο Drake και μία γυναίκα, το 'σκουπίδι' η Nicki Minaj.

Το να πιστεύει κανείς ότι η Nicki Minaj είναι σκουπίδι και κατασκεύασμα των εταιρειών, νομίζω ότι είναι πραγματικά αστείο.

H Nicki Minaj δούλεψε υπερβολικά σκληρά για να πετύχει αυτό που έγινε.

Πριν γνωρίσει την επιτυχία είχε κυκλοφορήσει από το 2007 τρία Mixtape, ένα κάθε χρονιά, δηλαδή μουσική που έδινε τζάμπα στο διαδίκτυο και έγινε γιατί άξιζε σε αντίθεση με αυτούς που νομίζουν μερικοί ότι αδικούνται από τις εταιρείες τους και τα μέσα ενημέρωσης.

Ναι υπάρχουν περιπτώσεις που ταλαντούχοι δεν κάνουν επιτυχία, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με κάθε άγνωστο μουσικό που έχει αποκτήσει μερικούς φίλους μέσω διαδικτύου. Η Minaj πάλεψε με τους ίδιους όρους και νίκησε, αυτό αδυνατούν να το καταλάβουν κάποιοι.

Τώρα όλοι επιζητούν την συνεργασία της.

Weeknd, Kanye West, Drake, Frank Ocean και πολλοί άλλοι, δοκίμασαν την τύχη τους χαρίζοντας την μουσική τους και έγιναν σουπερστάρς με σκληρή δουλειά

Η Nicki Minaj δεν είναι τυχαία, θα πρέπει να είναι πανέξυπνη γιατί έχει πιάσει την τάση της μουσικής και δεν την ανακήρυξε τυχαία το Time σαν μία από τους 100 πιο επιδραστικούς κατοίκους στον πλανήτη μας.

Το να πιστεύουν κάποιοι ότι είναι μία γυναίκα με μεγάλο πισινό και στήθη, γι' αυτό έχει απήχηση, είναι λάθος, είναι ταλαντούχα σ'αυτό που κάνει και η επιτυχία της δεν είναι τυχαία.

Τέλος είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για όλα τα ροκ και εναλλακτικά site του πλανήτη, όποιος δεν την αποδέχεται, όχι αν του αρέσει, αυτό είναι δικαίωμα του, πιστεύω ότι κάνει λάθος