Ο δρόμος είναι μακρύς, σταθείτε πλάι μας

Ο δρόμος είναι μακρύς, σταθείτε πλάι μας

Από τον Κώστα Ζουγρή

Το μουσικό μας ταξίδι συνεχίζεται σχεδόν για μισό αιώνα. Τα πάντα αλλάζουν, ο τρόπος που ακούμε ή βλέπουμε μουσική, η καθημερινή ενημέρωση, η ζωή μας σε δύο χρόνια θα έχει ελάχιστη σχέση με το σήμερα.

Όσοι μπορούν να προσαρμοστούν θα είναι καλύτερα γι' αυτούς, οι υπόλοιποι μπορούν να ζουν με την αποθήκη από τις ευχάριστες αναμνήσεις τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύουμε ότι σε σημαντικό βαθμό καταφέραμε να παρακολουθούμε την εποχή μας και αυτή είναι η πρόθεση μας για το μέλλον σε συνεργασία με τους νεότερους.

Όμως όσοι έχουν την δυνατότητα και το επιθυμούν, θα πρέπει να βοηθήσουν και αυτό δεν είναι διαρροή από το σαβουράηβορ, αλλά η πραγματικότητα.

Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να βάλουμε μια συμβολική έστω συνδρομή, και αργά ή γρήγορα θα αναγκασθούμε να το κάνουμε, ή αν πάψει να σας ενδιαφέρει η σελίδα μας, να τα παρατήσουμε. Για την συνδρομή δεν συμφωνούμε όλοι, έτσι συνεχίζουμε μέχρι η κατάσταση να δώσει από μόνη της την λύση.

Εκτός από την οικονομική βοήθεια, υπάρχει και η στήριξη της σελίδας με τα να πατάτε τα link, μόνο τα like δεν προσφέρουν τίποτα, με τα like δεν συγκινούνται οι υπεύθυνοι που χειρίζονται τις διαφημίσεις.

Σε πολλές περιπτώσεις στα μουσικά θέματα η συμμετοχή σας είναι μικρότερη από 3%, κάτι που προσωπικά το θεωρώ τραγικό.

Νέος διαγωνισμός με δώρα 3 CD της Ariana Grande, Thank U Next

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'