Διαγραφή μνήμης στα νέα παιδιά για να μην θυμούνται την μουσική που ακούνε

 Διαγραφή μνήμης στα νέα παιδιά για να μην θυμούνται την μουσική που ακούνε

Ειλικρινά νομίζω ότι είναι τόσο αστείο το να ρωτούν μερικοί για το αν θα μείνει στο πέρασμα του χρόνου η σημερινή μουσική και αν θα θυμούνται τα τραγούδια της δεκαετίας που διανύουμε οι νέοι της εποχής.

Ναι θα κάνουν διαγραφή στην μνήμη τους και θα θυμούνται τους City, τους Scorpions, και αρκετούς ακόμα που ίσως δεν τους έχουν ακούσει ποτέ, αλλά ήταν αγαπημένοι του πατέρα ή του παππού τους.

Όπως δηλαδή οι σημερινοί κάποιας ηλικία θυμούνται τους Vogues, τον Gary Lewis, τον Pat Boone, τον RB Greaves, τους Chi-Lites και εκατοντάδες άλλους.

Ποτέ δεν είπαμε, εγώ ή ο Πετρίδης ότι ο Drake είναι καλύτερος του Michael Jackson, όμως αυτόν θα θυμούνται οι σημερινοί πιτσιρικάδες σε όλο τον πλανήτη, πώς να το κάνουμε.

Οι περιορισμοί στο Αγγλικό τσαρτ δεν επιτρέπουν να έχει ένας καλλιτέχνης περισσότερα από 3 νομίζω τραγούδια από ένα νέο άλμπουμ. Ο Drake θα έχει 3 στα 5, μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την επιτυχία του;

Για όσους δεν μπορούν να ακούσουν την νέα μουσική, υπάρχουν δικαιολογίες, δεν χρειάζεται να το εξηγήσουν, πάντα αυτό γίνεται, όχι μόνο στην μουσική, αλλά και στο σινεμά στο θέατρο, στο ποδόσφαιρο, στην ζωή γενικά.

Ας απολαύσουμε το σήμερα, το χθες, το αύριο, ό,τι μας ευχαριστεί.

Η Βραζιλία για 7η συνεχόμενη φορά στους 8 του παγκοσμίου κυπέλλου από το 1992, δηλαδή όποιος έχει δει, υπάρχει καμία σχέση της σημερινής Βραζιλίας με αυτήν του 1970, ή του 1962, ή ακόμα και με την δεκαετία του '80;

Κώστας Ζουγρής