Έχει βγει η μουσική από την ζωή μας;

Έχει βγει η μουσική από την ζωή μας;

Image result for music and moon

Ο μήνας τελειώνει με σταθερή αύξηση των επισκεπτών μας που φτάνουν πια τα 4.414.000 , ένας αριθμός που όπως και να το κάνουμε είναι σημαντικός.

Όμως από αυτούς ελάχιστοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μουσικές αναρτήσεις μας. Ακόμα και γνωστοί φίλοι της μουσικής συνήθως παρεμβαίνουν για να υπερασπισθούν την ομάδα τους, ή να μας γράψουν μη γράφετε αυτό ή εκείνο, μείνετε στα μουσικά που τα ξέρετε.

Μέσα στον μήνα γύρω στα 30 άτομα πήραν μέρος στους διαγωνισμούς μας ή μας βοήθησαν με οποιοδήποτε ποσό, ανεξάρτητα των διαγωνισμών.

Δηλαδή μιλάμε ότι 1:150.000 περίπου πιστεύει ότι αυτή η σελίδα έχει τις ανάγκες της και πρέπει να την στηρίξει όποιος έχει τις δυνατότητες.

Αυτοί οι 30, δυστυχώς είναι σχεδόν οι ίδιοι κάθε μήνα, λέω στα παιδιά μου και στον Πετρίδη, να κάνουμε αυτό, να κάνουμε εκείνο και σωστά μου απαντούν, ποιοι θα μας στηρίξουν, τα 30 άτομα, άντε που μπορεί να γίνουν 100;

Στον διαγωνισμό αυτής της εβδομάδας δίνουμε το Night Collection '97, θα πείτε, σιγά τον δίσκο, είναι καλή συλλογή όμως και έχει και 40 ευρώ περίπου στο διαδίκτυο αφού δεν υπάρχει πια. Ποσοστό πιθανότητας να κερδίσετε 10%, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να σας το διαφημίσουμε όπως αυτοί που στα παιχνίδια τους έχετε ελάχιστες πιθανότητες.

Εντύπωση μου έκανε η χθεσινή ανάρτηση με την πιάνο ντέμο ερμηνεία στο φοβερό τραγούδι November Rain, ποσοστό επισκεπτών στο fb 3.5%.

https://www.apotis4stis5.com/news-f/32275-november-rain

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η μουσική δεν έχει πια στην χώρα μας την σημασία που είχε στο παρελθόν.

https://www.apotis4stis5.com/news-f/32294-night-collection-97