Μια ζωή σαν παραμύθι, απόψε γιορτάζουμε...

Μια ζωή σαν παραμύθι, απόψε γιορτάζουμε...

Απόψε συμπληρώνουμε 2.500.000 μοναδικούς επισκέπτες, αυτή τη στιγμή, 11:36 είμαστε στους 2.498.581.

Διαβάζοντας ή βλέποντας συνεντεύξεις μεγάλων γνωστών μουσικών παρατηρούμε ότι σχεδόν όλοι αναφέρουν σαν βασική αιτία της ενασχόλησης τους με τη μουσική, την παρακολούθηση κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής μεγάλου καλλιτέχνη στην τηλεόραση.

Elvis Presley και Beatles ήταν αυτοί που επηρέασαν τους περισσότερους από τη γενιά των μουσικών που η καριέρα τους τώρα πλησιάζει στο τέλος της.

Η Madonna επίσης είναι μία καλλιτέχνης που η επιτυχία της ώθησε πολλά νέα κορίτσια στο να επιλέξουν να ασχοληθούν με τη μουσική, με τη σειρά της αυτή λογικά θα είχε επηρεαστεί από την Debbie Harry.

Αν θέλουμε λοιπόν να ασχολούνται οι νέοι με τη μουσική, πρέπει να επιζητούμε την παρουσία μεγάλων ονομάτων όπως οι U2, Eminem, Metallica, Coldplay που μπορεί σαν άνθρωποι και καλλιτέχνες να έχουν τις ιδιαιτερότητες τους, αλλά το ίδιο συμβαίνει μάλλον και με πολλούς από εμάς σε ανθρώπινο επίπεδο.

Σκεφτείτε το πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθούν όλα αυτά τα ονόματα στην επικαιρότητα σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν τόσο εύκολα και αυτό που είναι αγαπημένο σήμερα, αύριο περνάει στα αζήτητα.

Στο apotis4stis5 έχουμε επιλέξει τις αναδρομές στην ιστορία αυτών των καλλιτεχνών που δημιούργησαν με το ταλέντο τους μεγάλο κομμάτι της μουσικής που ακούγαμε τις τελευταίες δεκαετίες.

Παράλληλα παρουσιάζουμε όλα τα νέα αξιόλογα ονόματα συνήθως πρώτα από κάθε άλλον στην χώρα μας και έχουμε σαν τρόπο προώθησης της προσπάθειας μας, μόνο το δικό σας ενδιαφέρον και την μεταφορά των εντυπώσεων σας σε όλους τους φίλους σας.

Πάντα θα υπάρχουν νέοι αξιόλογοι καλλιτέχνες που θα είναι ακόμα περισσότεροι όταν κάποιοι από αυτούς φτάνουν στην κορυφή.

Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα διαφήμισης στα ΜΜΕ, έχουμε όμως την συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή σας σ' αυτό που κάνουμε και όπως γράφουμε πρόθεση μας είναι να ενώσουμε όλους τους φίλους της μουσικής σε μία παρέα.

Διανύουμε τον 43ο χρόνο της καθημερινής σχεδόν επαφής μας, πραγματικά ζωή σαν παραμύθι.

Ουσιαστικά όλοι οι φίλοι της μουσικής αποτελούμε μία μεγάλη οικογένεια, δείτε στις λίστες, 10 τραγούδια για την οικογένεια.

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά για όλα.

Κώστας Ζουγρής