Το ερώτημα είναι απλό, τι έχουν περισσότερο ανάγκη τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας και εσείς οι ίδιοι, μια σελίδα όπως το Apoti4stis5 με τις όποιες αντιρρήσεις που έχετε γι' αυτό, ή  τα τηλεοπτικά σώου για την μουσική και το ταλέντο σας σε διάφορα πράγματα.

 

Η άποψη μου είναι ότι με μερικά ευρώ το χρόνο η σελίδα θα μπορούσε να σωθεί, διαφορετικά αργά ή γρήγορα θα έλθει το τέλος και τότε θα αποτελεί ευχάριστη ανάμνηση για τα 4,3 εκατομμύρια των επισκεπτών του, αριθμός που δεν συγκινεί όμως τους διαφημιστές οι οποίοι, όπως λένε, έχουν κι άλλα κριτήρια.

 

Μερικοί έγραψαν αν κάνετε αυτό ή εκείνο θα σας βοηθήσουμε, sorry αλλά έχουμε μεγαλώσει για να αλλάξουμε μυαλά.

 

 

Κώστας Ζουγρής  

 

Ο νέος διαγωνισμός μας με δώρα cd το soundtrack του North By Northwest και συλλογή με τα καλύτερα της Iva Zanicchi

 

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)