Έχουμε ανάγκη από οξυγόνο....

Έχουμε ανάγκη από οξυγόνο....

1. Δεν έχει σχέση λέει η εταιρία που πτώχευσε με την γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων, απλά είναι αδελφός των υπόλοιπων ιδιοκτητών και χρησιμοποιούσε την ίδια ονομασία

2. Ποινή 8 ετών στον πρώην Υπουργό, αλλά με αναστολή, για να προσέξει να μην το ξανακάνει, κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

3 Εκατοντάδες άτομα έσπευσαν να πάρουν αυτόγραφα από 3 'ήρωες' της γνωστής τηλεοπτικής σειράς που πήγαν στην Τσιμισκή για την επέτειο 50 χρόνων κάποιου καταστήματος..

4 Με 30000 ευρώ, άλλος πρώην υπουργός καθάρισε την ποινή για παράλειψη δήλωσης αρκετών εκατομμυρίων, άλλοι βέβαια δεν πήγαν καν στο δικαστήριο για ανάλογη υπόθεση.

5 Προσπάθεια των ΜΜΕ να μας πείσουν ότι τα Ελληνικά supermarket είναι 10-20% πιο φθηνά σε σχέση με πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και αναφέρουν Ολλανδία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, μόνο που ξέχασαν να μας πουν πόσο είναι οι μισθοί εκεί σε σχέση με τους δικούς μας.

6 Γεμάτα τα νησιά μας και από Έλληνες που πάντα τα καταφέρνουν να ξεφεύγουν από τα καθημερινά και ας μην υπάρχουν χρήματα, γεμάτες χθες Τετάρτη οι ταβέρνες σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

7 Εγώ βέβαια μαζοχιστικά επιμένω με το Donate και με κοροϊδεύουν φίλοι και γνωστοί.

Κώστας Ζουγρής