Η γενναιοδωρία μερικών από εσάς βοήθησε την λειτουργία του site μας και έκανε πιο εύκολη την πρόσβαση σας.

 

Αν και εσείς θέλετε και έχετε την δυνατότητα να βοηθήσετε την προσπάθεια μας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας θα έχουν όλο και περισσότερο υλικό στην διάθεση τους στο μέλλον.

 

Η μουσική ευχαριστεί τα αυτιά μας, αλλά στις προθέσεις μας είναι να προσφέρουμε ότι πρέπει να ξέρει ο σύγχρονος πολίτης μιας πολιτισμένης χώρας.

 

Ο πολιτισμός δεν είναι κάτι που φυτρώνει μόνο του και βγάζει καρπό χωρίς σπόρους.

 

Είναι δημοκρατικό να έχουν όλοι ελεύθερη πρόσβαση στις σελίδες του διαδικτύου, αλλά όσοι πιστεύουν ότι αυτές δεν δημιουργούνται από κάτι αόρατο, αλλά από ανθρώπους που εργάζονται σκληρά πολλές ώρες της ημέρας και πληρώνουν για την λειτουργία της σελίδας χωρίς να έχουν ιδιαίτερα έσοδα, τότε αν έχουν την οικονομική δυνατότητα και διάθεση θα είναι ευπρόσδεκτη η βοήθεια τους.

 

 

Τέσσερα ηλεκτρονικά βιβλία στην διάθεση όσων βοηθήσουν, σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας μίλησα με ένα βιβλιοπωλείο που φέρνει ξένο μουσικό τύπο, οι αγοραστές πια είναι πάνω από 40 ετών.

 

Εγώ κι ο Πετρίδης ήμασταν 15 όταν τρέχαμε πάνω-κάτω Ομόνοια-Σύνταγμα για να βρούμε τα μουσικά έντυπα της εποχής.

 

Τώρα τα έχετε όλα στην διάθεση σας μέσω των υπολογιστών, όμως σημασία έχει το τι διαβάζει και ακούει καθένας μας, όχι η ποσότητα.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

Κώστας Ζουγρής