Τι είδους μουσική ακούει ο ιδανικός επισκέπτης της σελίδας μας;

Τι είδους μουσική ακούει ο ιδανικός επισκέπτης της σελίδας μας;

Υπάρχουν τόσα πολλά αξιόλογα μουσικά είδη ώστε θα ήταν εντελώς παράλογο το να προτείνουμε μόνο ένα από αυτά.

Πέρα από το γεγονός ότι σε κάθε είδος υπάρχουν τραγούδια και μουσικές που αξίζουν το ενδιαφέρον μας, κανείς από εμάς δεν είναι σε θέση να υποδείξει στον άλλο τι πρέπει να ακούει αφού το προσωπικό γούστο του καθένας μας είναι ξεχωριστό.

Αυτές οι γραμμές γράφονται σαν απάντηση στην μειοψηφία αυτών που σχολιάζουν στο fb τις αραιές αναρτήσεις μας που αφορούν ζώδια.

Σεβαστές οι αντιρρήσεις τους, όμως προσωπικά νιώθω μια πικρία γιατί αυτοί που διαβάζουν τις αναρτήσεις για τα ζώδια είναι συντριπτικά πολλοί περισσότεροι σε σχέση με αυτούς που διαβάζουν τα μουσικά θέματα.

Ναι, οι μουσικές αναρτήσεις έχουν συντριπτικά περισσότερα like, αλλά δυστυχώς για εμάς που αγαπάμε την μουσική, όσοι κάνουν like δεν ανοίγουν συνήθως να διαβάσουν τα θέματα, σε αντίθεση με αυτούς που ενδιαφέρονται για τα ζώδια.

Αυτό που κάνουν οι 5-10 που ανήκουν στις χιλιάδες των επισκεπτών μας μέσω Fb είναι να μας απειλούν ότι θα πάψουν να μας ακολουθούν, ή να μας 'μαλώνουν' λες και τους υποχρεώνει κανείς να διαβάσουν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Αλήθεια για γράψτε μας ένα έντυπο ή ΜΜΕ που δεν γράφει για ζώδια, ξέρω ο Πετρίδης και μπλα μπλα.

Τα ζώδια είναι στην ζωή όλων, ανεξάρτητα του αν τα πιστεύουμε η όχι, μη μου πείτε ότι δεν σας κολακεύει όταν λένε ότι το ζώδιο σας είναι το καλύτερο, ή δεν σας ενοχλεί αν διαβάσετε κάτι άσχημο για σας.

Προσωπικά πιστεύω σ'αυτό που λέμε μοίρα, kismet, ή όπως θέλετε να το ονομάσουν κάποιοι.

Πιστέψτε με, όσοι δουλεύουμε γι' αυτό το Site κάνουμε μία δύσκολη προσπάθεια που απαιτεί χρόνο και χρήμα και τα δύο είναι δυσεύρετα σήμερα.

Περιστασιακά παρακολουθώ πολλές ξένες κυρίως σελίδες. Όσες δεν με συγκινούν πια, σε μερικές μέρες, ή εβδομάδες παύω να τις παρακολουθώ, δεν σχολιάζω τις αδυναμίες τους, κανείς δεν μπορεί με κάθε του ανάρτηση να ικανοποιεί τους πάντες.

Έχουμε ένα δικό μας τρόπο σκέψης, όπως όλοι οι άνθρωποι, μοιραίο είναι να κάνουμε και λάθη, όμως σε εσάς αυτά τα λάθη δεν κοστίζουν τίποτα, σε εμάς όμως αν χάσουμε το ενδιαφέρον που δείχνετε για την σελίδα μας, αυτομάτως αυτό θα σημάνει και το τέλος της.

Μην μπω πάλι στην διαδικασία να γράψω ότι μας βοηθούν ελάχιστοι και γκρινιάξουν ο Γιάννης και οι άλλοι, στο τέλος τέλος, καλοκαίρι είναι, χαλαρώστε, δεν είναι απαραίτητο να ανήκετε στις δεκάδες χιλιάδες αυτών που παρακολουθούν τα ζώδια, απολαύστε τις μουσικές μας αναρτήσεις

60 ετών ο Marc Almond

Κώστας Ζουγρής