Θα μπορέσει να ξεφύγει από τους One Direction o Harry Styles;

Θα μπορέσει να ξεφύγει από τους One Direction o Harry Styles;

Θετικές δείχνουν να είναι οι αντιδράσεις των Αμερικανών στην εμφάνιση του Harry Styles στο Saturday Night Live. Ειδικά οι γυναίκες έμειναν ενθουσιασμένες από ...τα μαλλιά του, ... την ενδυμασία του και γενικά την εμφάνιση του που θύμιζε αρκετά το ύφος του Justin Timberlake και βέβαια ήταν εμφανής η προσπάθεια του να μιμηθεί τον Mick Jagger.

Η ανάρτηση μας για το Sign Of The Times έδειξε το ενδιαφέρον και του Ελληνικού κοινού γι' αυτόν θέλοντας να είναι κοντά σ'αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της μουσικής.

Θετική η βοήθεια του Jimmy Fallon που με το Let's Dance θέλησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων σε ηλικία, συνήθως οι Αμερικανοί, όταν εμφανίζονται οι μουσικοί στο Saturday Night Live, βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν το μπάνιο τους, αυτό άλλαξε το 2008 με την εμφάνιση της Adele που την έκανε μεγάλο αστέρι μέσα σε μία βραδιά..

Όλη η παρέα του site μας είχε βρει ενδιαφέρον το άλμπουμ του Zayn που έχει αποχωρήσει από το συγκρότημα, θα περιμένουμε και το άλμπουμ του Harry Styles για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

Harry Styles portraying Mick Jagger

Εντάξει μπορεί να μην περιμένουμε φοβερά πράγματα, αλλά ο χρόνος προχωράει, οι παλαιότεροι μουσικοί αποχωρούν και οι νέοι είναι μοιραίο να έχουν επηρεασθεί από τους παλαιότερους.

Harry Styles performing on Saturday Night Live

Πολλοί άρχισαν να βλέπουν στην Αμερική τον Styles σαν απάντηση στον Ed Sheeran, η ουσία είναι ότι η Βρετανία αξιοποιεί τα μουσικά της ταλέντα και φέρνει χρήματα στην χώρα, η μουσική είναι μία τέχνη που έχει απήχηση σε όλες τις ηλικίες και έχει ανάγκη να δημιουργεί μεγάλα ονόματα.

Λουίζα Ζουγρή