Οι σημαντικότερες συναυλίες στην ζωή του Γιάννη Πετρίδη: Led Zeppelin στο Earl's Court 1975

Οι σημαντικότερες συναυλίες στην ζωή του Γιάννη Πετρίδη: Led Zeppelin στο Earl's Court 1975

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που το παιδικό μου όνειρο και χόμπυ για την μουσική μου χάρισε μια υπέροχη ζωή που ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας.

Εύχομαι πολλοί από εσάς να έζησαν στην ζωή τους αυτά που επιθυμούσαν από μικροί και έτσι θα μπορούν να με καταλάβουν.

Έχω παρακολουθήσει εκατοντάδες συναυλίες. Ελάχιστες φορές πήγα κάπου μόνο για τον χαβαλέ ή για να περάσω απλά την ώρα μου πίνοντας ένα ποτό.

Video Url

 

Το θεωρούσα χαμένο χρόνο που θα μπορούσα να τον αξιοποιήσω με κάτι πιο ενδιαφέρον. Παρ' όλα αυτά έχω δει πολλές συναυλίες που θα μπορούσα να αποφύγω.

Οι 10 συναυλίες που ακολουθούν δεν σημαίνει ότι είναι οι καλύτερες που έχω δει στην ζωή μου, κάποιες είναι, αλλά την κάθε μία την θυμάμαι για διαφορετικό λόγο.

Σ' αυτές τις συναυλίες δεν αναφέρω καλλιτέχνες του ύφους Sinatra, Streisand, ή μαύρων μουσικών, James Brown, Stevie Wonder, ή νεότερων όπως η Amy Winehouse.

LED ZEPPELIN EARL'S COURT 1975

led zep giannis petridis 1

Αυτό ήταν πράγματι ένα από τα κορυφαία κονσέρτα που έχω δει στην ζωή μου. Οι Zeppelin στο αποκορύφωμα τους. Πολλοί ιστορικοί αναφέρουν ότι ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις τους όλων των εποχών.

Είχα καταφέρει να βρω εισιτήρια για όλες τις μέρες που έπαιξαν στο Earls Court και έφευγα κάθε βράδυ σε κατάσταση παραζάλης.

 

 

Είχαν κυκλοφορήσει ήδη τα 6 καλύτερα τους άλμπουμ. Φαντασθείτε τι έπαιζαν.

Γιάννης Πετρίδης