Απλά θα εφαρμόσει τα παλιά, δηλαδή συνέχεια στην μείωση μισθών και συντάξεων, αύξηση των φόρων σε όλους τους τομείς που συμμετέχουν οι μικρομεσαίοι και χαμηλόμισθοι, ενίσχυση των συντεχνιών που στηρίζουν την χώρα με την ψήφο τους στην κυβέρνηση σωτηρίας.
 
Όχι άλλο μνημόνιο, απλά θα παίρνουμε τα δάνεια με υψηλότερο επιτόκιο και θα συνεχίσουμε να τα διοχετεύουμε σ' αυτούς που μας στηρίζουν με τα ΜΜΕ που ελέγχουν, θα δίνουμε τα χρήματα που εισπράττουμε σαν δάνεια σαν επιδότηση στις επιχειρήσεις αυτών που μας βοηθάνε, έτσι θα στηρίξουμε την πραγματική οικονομία και θα δώσουμε εργασία σ'αυτούς που αναμορφώνουν το οδικό δίκτυο της χώρας και μέσω διοδίων βοηθάνε στην αύξηση των τραπεζικών καταθέσεων.
 
Η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να αυξηθεί η ανεργία στους νέους ώστε να καταλάβουν επιτέλους ποιο είναι το συμφέρον τους και να εγκαταλείψουν την χώρα βοηθώντας στην μείωση της ανεργίας και αυξάνοντας την εισροή συναλλάγματος με τα χρήματα που θα στέλνουν στους συγγενείς τους.
 
Η κυβέρνηση θα παραμείνει πιστή στην στροφή της προς την άκρα δεξιά, ώστε να μειώσει τον κίνδυνο αύξησης της επιρροής του γνωστού ακροδεξιού κόμματος.
 
Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να φορολογήσει τις τραπεζικές καταθέσεις, αν έκανε κάτι τέτοιο ενδεχομένως να προκαλούσε πρόβλημα ρευστότητας στο σύστημα αφού είναι γνωστό ότι οι τράπεζες δεν περνάνε και την καλύτερη εποχή τους, τα μόνα χρήματα που ουσιαστικά κερδίζουν, είναι από την άνοδο των μετοχών τους στο Ελληνικό χρηματιστήριο σε δυσαρμονία με τις υπόλοιπες μετοχές και τις αυξήσεις κεφαλαίου που κάνουν αρκετά συχνά.
 
Σταθερή στην είσπραξη χρημάτων από όσους της χρωστάνε με παράλληλη στάση πληρωμών σε όσους χρωστάει θα είναι και στο μέλλον η πολιτική της κυβέρνησης.
 
Η συνταγή της μη εφαρμογής νέων μέτρων και πιστής εφαρμογής των παλιών αποδίδει και η χώρα θα ανακοινώσει πλεόνασμα.     
 
Κώστας Ζουγρής