Η φωτογραφία μάς γυρίζει στις αρχές της δεκαετίας του '70.
Τότε ο Γιώργος Λεφεντάριος έμενε ακόμα στην οδό Ραβινέ και τού άρεσε να μαζεύει κόσμο σπίτι του. Από Τασώ Καββαδία και Γιάννη Κυριακόπουλο, γνωστότερο ως ΚΥΡ, μέχρι Κάκια Μένδρη και Λευτέρη Παπαδόπουλο. Και νομίζω πως τα πάρτι του είχαν μεγάλη επιτυχία, γιατί τον θυμάμαι, δύο μετά τα μεσάνυχτα να λέει «Άντε, ώρα για ύπνο, νύσταξα» και να μην το κουνάει κανείς. Ο Γιώργος ξεκίνησε σαν ηθοποιός, απόφοιτος της Σχολής του Θεάτρου Τέχνης, αλλά γρήγορα αυτά τα εγκατέλειψε, σπούδασε δημόσιες σχέσεις στο Λονδίνο και επιστρέφοντας ανέλαβε το σχετικό τμήμα στην Κολούμπια, κυρίως όμως στη δισκογραφική εταιρία ΜΙΝΩΣ έγραψε Ιστορία.
Πολλοί απ'τους νεότερους τον θεωρούνε δάσκαλό τους. Κοντά στον Μάκη Μάτσα είχε πολλά καθήκοντα ο Γιώργος, κι ένα απ'αυτά, να διαφημίζει τους καινούριους δίσκους της εταιρίας στο ραδιόφωνο. Όχι μόνος του, δίπλα του είχε και την ωραία κυρία της φωτογραφίας, την Κέλλυ Σακάκου. Ας μιλήσουμε λοιπόν και για την Κέλλυ, που βιάστηκε δυστυχώς να μάς αφήσει, όπως κι ο Γιώργος άλλωστε. 14 Ιανουαρίου του 1999 μάς αποχαιρέτησε ο Γιώργος, χθες 8 Ιανουαρίου η Κέλλυ. Και εκείνη είχε ξεκινήσει με όνειρα για θέατρο, αλλά την κέρδισε το καινούριο φρούτο της εποχής, η τηλεόραση. Άνετη, χαριτωμένη, δροσερή, δεν ήταν απλά μια εκφωνήτρια. Ήταν μια φίλη, που μέσα απ'το γυαλί, για χρόνια έμπαινε στα σπίτια μας. Εμείς που τη ζήσαμε κι από κοντά στο χώρο της δουλειάς, μπορούμε να μιλάμε και για την εξυπνάδα και το χιούμορ της, που την έκαναν σαφώς να ξεχωρίζει. Τώρα, το ενσταντανέ που βλέπετε είναι βγαλμένο τότε, στην οδό Ραβινέ που λέγαμε.
Φωτογράφος ο μέγας Τάκης Πανανίδης, ο πανταχού παρών. Και ποιούς δεν είχε πάρει η μηχανή του! Εδώ πρώτος αριστερά, ο δημοσιογράφος Πάνος Φιαμέγκος, νωρίς μάς άφησε κι αυτός, όποτε πάω στο Ξυλόκαστρο τον σκέπτομαι. Δημοσιογράφος είναι και η κόρη του, η Εύη Φιαμέγκου. Και περνάμε στην Κέλλυ Σακάκου ύστερα και στα τρία αγόρια που είναι γύρω της. Παιδιά του ραδιοφώνου και οι τρεις, για μένα δεν υπήρχε ακόμα τηλεόραση. Αριστερά λοιπόν, Γιάννης Πετρίδης, υπεύθυνος τότε για το ξένο ρεπερτόριο της Πόλυγκραμ και για τις αντίστοιχες ραδιοφωνικές της εκπομπές. Και δεξιά, επίσης με τσιγάρο, ο Θόδωρος Σαραντής, με ίδιες αρμοδιότητες αλλά για την Κολούμπια.