Υπάρχουν τυχερά ζώδια και ποια είναι

Υπάρχουν τυχερά ζώδια και ποια είναι

Αρκετοί ισχυρίζονται ότι τύχη δεν υπάρχει και ότι ο άνθρωπος με τις ενέργειες του δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο, όμως όλοι ξέρουμε ότι η τύχη είναι ένας παράγοντας που έχει παίξει ρόλο στην ζωή μας.

Η τύχη, όπως και αν την ορίζει κάποιος ως έννοια στις μέρες μας, παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Πολλοί την επικαλούνται συχνά πυκνά, κυρίως για να δικαιολογήσουν κάποια προβλήματα ή κάποιες αναποδιές.

Βέβαια, από μόνη της η τύχη δεν φτάνει. Ας δούμε τι λένε τα άστρα.

Ταύρος!

Οι Ταύροι θεωρούνται σε γενικές γραμμές τυχεροί. Η τύχη τους χαμογελάει αρκετά συχνά και οι ίδιοι είναι έτοιμοι να της κλείσουν το μάτι. Αυτό που χρειάζεται, είναι να θυμούνται τα βήματα που έκαναν και τα οποία τους οδήγησαν έως εκεί. Έχουν μάθει να λειτουργούν συστηματικά. Καρπώνονται όλα τα οφέλη των επιλογών τους.

Δίδυμοι!

Οι Δίδυμοι ξεχωρίζουν για την κοινωνικότητα τους και την ικανότητά τους να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Έτσι, συχνά πυκνά, συναντιούνται με άτομα, τα οποία τους μεταφέρουν ένα μέρος από την τύχη τους. Για αυτό στον τομέα της τύχης έχουν διαρκή σκαμπανεβάσματα, ανάλογα με το στενό τους περιβάλλον.

Καρκίνος!

Οι Καρκίνοι δίνουν μεγάλη σημασία στον παράγοντα τύχη. Έτσι, έχουν πάντα διάφορα αντικείμενα που τους φέρνουν γούρι. Το ίδιο συμβαίνει και με στέκια, στα οποία έχουν ζήσει ωραίες στιγμές. Σε αρκετούς διαγωνισμούς έχουν κερδίσει κάποιο έπαθλο ή χρηματικό ποσό. Η ανασφάλειά τους αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Λέων!

Οι Λέοντες επηρεάζονται πολύ από τα όσα τους συμβαίνουν σε καθημερινό επίπεδο. Πιστεύουν στην τύχη, την επικαλούνται συχνά και την κυνηγούν. Αυτό που κάνουν συνεχώς, είναι ένας συνδυασμός θετικών σκέψεων και θετικών πράξεων, προκειμένου να τους πηγαίνουν όλα καλά. Δεν τα καταφέρνουν στα οικονομικά.

Παρθένος!

Οι Παρθένοι ασχολούνται διαρκώς με το θέμα της τύχης. Συνηθίζουν να καταγράφουν περιστατικά και πράξεις, έτσι ώστε να βλέπουν τι είναι αυτό που τους φέρνει τύχη και τι όχι. Βέβαια, επειδή τίποτα δεν είναι μόνιμο και σταθερό, αλλάζουν διαρκώς γούρια και αποφεύγουν ενέργειες που είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Ζυγός!

Οι Ζυγοί πιστεύουν πολύ στην τύχη αλλά και στις πράξεις. Θεωρούν πως όλα όσα κάνει κάποιος έχουν ανταποδοτικότητα. Έτσι, αν κάνουν καλές πράξεις θα τους έρχονται καλά μαντάτα, ενώ αν κάνουν κακές πράξεις, θα έχουν προβλήματα. Έχουν μια καρμική προσέγγιση και πολλές φορές μεσολαβούν για να λυθεί ένα ζήτημα.

Σκορπιός!

Οι Σκορπιοί διακρίνονται για την διαίσθησή τους και κάνουν τις περισσότερες φορές σοφές επιλογές. Εμπιστεύονται το ένστικτό τους και αυτό τους οδηγεί σε τυχερά και πετυχημένα μονοπάτια. Δεν λυγίζουν στην πίεση, αλλά είναι ισχυρογνώμονες.

Τοξότης!

Οι Τοξότες είναι άτομα με ενθουσιασμό, δεν αγχώνονται και παραμένουν πάντα αισιόδοξοι. Ωστόσο, πολλές φορές παρασύρονται, με αποτέλεσμα οι επιλογές τους να μην είναι αποδοτικές. Έτσι, καλό είναι να ζητούν συμβουλές από φίλους ή και ειδικούς, προκειμένου οι πράξεις τους να φέρνουν την τύχη με το μέρος τους.

Αιγόκερως!

Οι Αιγόκεροι είναι συνεσταλμένοι και ιδιαίτερα σοβαροί. Πιστεύουν πως όποιος προσπαθεί σκληρά, ανταμείβεται. Είναι ώριμοι, άκρως ανταγωνιστικοί, αλλά θα πρέπει να είναι πιο αποφασιστικοί και τολμηροί, αφού το ένστικτό τους, δύσκολα λαθεύει. Συνήθως η τύχη τους χαμογελάει προς το δεύτερο μισό της ζωής τους.

Υδροχόος!

Οι Υδροχόοι έχουν την ικανότητα να προβλέπουν καταστάσεις και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα άμεσα. Πολλές φορές παρεμβαίνουν προληπτικά. Έχουν ιδιαίτερη φαντασία. Προσπαθούν να θέσουν τα πλαίσια που θα τους επιτρέψουν να πραγματώσουν τους στόχους τους. Η τύχη δεν τους ακολουθεί πάντα.

Ιχθύς!

Οι Ιχθείς δεν είναι άτομα που χαρακτηρίζονται τυχερά. Διακρίνονται για την εργατικότητα και τη συνέπειά τους και προσπαθούν πολύ για να πετύχουν. Ωστόσο, συνηθίζουν να κάνουν παρέα με τυχερά άτομα και να προσελκύουν ένα μέρος της θετικής τους αύρας. Επιπλέον, ότι καλό τους συμβαίνει, το μοιράζονται με τους άλλους.

Είτε πιστεύετε είτε όχι στην τύχη, είτε είστε τυχερά άτομα είτε είστε άτυχοι, το ζητούμενο είναι να μην απογοητεύεστε και να μην το βάζετε κάτω.
Ρεαλισμός, αισιοδοξία με μέτρο, προσεκτικές κινήσεις, αλλά και αποφασιστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα σας επιτρέψουν να κυνηγήσετε την τύχη που σας αναλογεί.