Δήμοι/φεστιβάλ, ΕΡΤ, βίοι παράλληλοι

Δήμοι/φεστιβάλ, ΕΡΤ, βίοι παράλληλοι

Ευχαριστούμε τους διάφορους δήμους της Αττικής, τα κρατικά και μη φεστιβάλ για την μη, έστω αρνητική, παρά την αρχικά θετική τους αντίδραση, ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για διαφήμιση. Οι 1.011.936 μοναδικοί επισκέπτες μας, όλοι φίλοι της τέχνης δεν μπορούν να αντισταθμίσουν ένα πολιτικό πιστοποιητικό. Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις τους.

Έχουμε μάθει να ζούμε στην απ' έξω, εδώ προσέλαβαν στην ΕΡΤ, όλους όσους είχαν, εκτός από εμένα και τον Πετρίδη. Έχουμε το στίγμα του μη κομματικά εντεταγμένου.

Αλήθεια για την δεν κάνει η ΠΟΣΠΕΡΤ με τους δικηγόρους της και μία παρέμβαση για μας να μας δώσουν τα δεδουλευμένα, αλλά βέβαια προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν τα 'νόθα' παιδιά της πρώην ΕΡΤ. Αν κάνουν εξέταση DNA θα διαπιστώσουν όμως ότι κι εμείς παιδιά της ήμασταν, απλά εκτός κομματικών μηχανισμών.

Απλά δυο μουσικά ψώνια, που έφαγαν την ζωή τους στην κυριολεξία σε ένα απρόσωπο απάνθρωπο, όπως όλα φαντάζομαι, κρατικό ίδρυμα.

Κερδίσαμε καταξίωση, ευχαριστούμε, αλλά κάθε Ιούνιο θα νιώθουμε όσο ζούμε την κτηνωδία του κράτους που εσκεμμένα παρανομεί για να βολεύει τους πιστούς του.

Σκεφτείτε, έχω πραγματικά πάνω από 23000 ένσημα, γιατί από άγνοια πλήρωνα και στην προσωπική μου εργασία και στην ΕΡΤ, απλά μου επέστρεψαν τα 5 από τα 39 χρόνια που πλήρωνα και ως γνωστόν το κράτος δεν αναγνωρίζει περισσότερα από συγκεκριμένο αριθμό ημερομισθίων τον χρόνο και μετά την πενταετία υπάρχει η παραγραφή, υπέρ του δημοσίου βέβαια, γιατί το υπέρ του πολίτη δεν υπάρχει, εκτός και αν ανήκεις σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κοινωνικές τάξεις

Κώστας Ζουγρής