Τι πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο για να το "ρίξεις"...;

Τι πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο για να το "ρίξεις"...;

Η επικοινωνία μας με έναν άνθρωπο τις περισσότερες φορές δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο... Θέλεις να πετύχεις τον σκοπό σου και να φέρεις στα μέτρα σου έναν άνθρωπο, απλά και μόνο με δύο απλές κουβέντες; Σου έχουμε το ευαίσθητο σημείο κάθε ζωδίου, τις λέξεις ακριβώς που περιμένει να ακούσει από τα χείλη σου προκειμένου να γίνει «αλοιφή» και να σου δώσει απλόχερα αυτό που θέλεις.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο που σε ενδιαφέρει και δοκίμασε να εκφράσεις τις ατάκες που θα σου δώσουμε που πράγματι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Κριός

«Είσαι και ο πρώτος...»! Αυτή ακριβώς είναι η ατάκα για να ρίξεις έναν Κριό! Δεν υπάρχει άλλος, δεν υπάρχει καλύτερος, τα ξέρει όλα, είναι καλύτερος σε όλα, είναι ο αρχηγός, μπορεί ο ίδιος να μανατζάρει τους πάντες... Το υπερτιμημένο «εγώ» του διψά διαρκώς για επιβεβαίωση. Όποιος τον τιμά, γίνεται κατευθείαν μέλος της ομάδας του, της ομάδας στην οποία ο ίδιος είναι αρχηγός.

Ταύρος

«Σε εμπιστεύομαι...»! Όσο και να πεισμώνει, να κατεβάζει μούτρα, να μένει αμίλητος, να κάνει μέρες να σε κοιτάξει ή να σου μιλήσει, ο Ταύρος έχει την ανάγκη να ακούσει ότι πράγματι τον εμπιστεύεσαι! Βέβαια για να σε εμπιστευτεί ο ίδιος, είναι μία υπόθεση εντελώς διαφορετική... Θυμήσου όμως πως αν εσύ τον εμπιστευτείς, τότε και αυτός από την πλευρά του θα κάνει τα βήματα για να αφεθεί ελεύθερα σε εσένα.

Δίδυμος

«Μ’ αρέσεις, είσαι γατόνι»! Ο Δίδυμος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και ναι του αρέσει να του επιβεβαιώνεις διαρκώς πόσο τζιμάνι είναι! Δείξε θαυμασμό για τις γνώσεις του, για τον τρόπο που μιλά, για τον τρόπο που σκέφτεται και ναι θα τον κάνεις αλοιφή -δεν ξέρω βέβαια με ποιο τρόπο θα καταφέρεις να υπομένεις τις πολύωρες κουβέντες του γιατί είναι και πολυλογάς-!

Καρκίνος

«Σε αγαπώ»! Όλα λύνονται, διορθώνονται και γίνονται πανέμορφα για έναν Καρκίνο, αρκεί να ακούσει την μαγική λεξούλα που είναι το «Σ’ αγαπώ»! Θέλει να το ακούει συνέχεια, όχι μόνο από τον σύντροφο και την οικογένεια αλλά ακόμα και από τους συνεργάτες του... Δείξε του ότι τον αγαπάς, πες του το κιόλας και θα γίνει χαλάκι να τον πατήσεις.

Λέων

«Σε θαυμάζω»! Τι κορμί, τι εμφάνιση , λάμπεις σαν άστρο του Ουρανού... και αυτό που φοράς σήμερα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την υπέροχη γραμμή σου ! Κομπλιμέντα, αυτή είναι η λύση για έναν Λέοντα... Θαύμασε τα μαλλιά του, τα ρούχα του, το κορμί του, το σέξι ταμπεραμέντο του και ό,τι άλλο σου πάει στο μυαλό και ναι τον έχεις στο τσεπάκι!

Παρθένος

«Σε έχω ανάγκη»! Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο ή αλλόκοτο, όμως ένας παρθένος θέλει να αισθάνεται ότι είναι χρήσιμος και είναι πάντα διαθέσιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με κάθε τρόπο! Δείξε του και πες του ότι τον έχεις ανάγκη και θα τρέξει κοντά σου!

Ζυγός

«Βασίσου επάνω μου»! Αυτές ακριβώς τις λέξεις θέλει να ακούσει ένας Ζυγός από τα χείλη του συντρόφου, της οικογένειας, των συναδέλφων, του προϊσταμένου... Θέλει να νιώθει ότι μπορεί κάπου να βασιστεί, ότι κάποιος άλλος θα καταφέρει να βγάλει το φίδι από την τρύπα γιατί ως γνωστόν ο Ζυγός είναι δειλός αλλά και διπλωμάτης. Αποποιείται τις ευθύνες, επομένως θέλει να στηρίζεται σε άλλων τις δυνάμεις για να ξεφεύγει από τις κακοτοπιές! Ακριβώς αυτό θέλει να ακούσει από εσένα.

Σκορπιός

«Σε έχω ανάγκη»! Ένας Σκορπιός θέλει πάντα να γνωρίζει ότι στηρίζεσαι πάνω του, ότι δίνεις την πλήρη αφοσίωσή σου, ότι σου είναι απαραίτητος, σημαντικός, ότι του παραδίνεσαι άνευ όρων... Ότι έχεις ανάγκη το κορμί του, το μυαλό του, την ανάσα του, την παρουσία του, ότι ζεις και αναπνέεις μόνο για αυτόν... Δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο ο σκορπιός που θέλει την ολοκληρωτική προσοχή σου!

Τοξότης

«Τρελαίνομαι για πάρτη σου»! Ο Τοξότης θέλει τρέλα, θέλει αυθορμητισμό, θέλει να γελάς μαζί του να τον απολαμβάνεις και να τον χαίρεσαι... Δείξε ότι περνάς καλά, ότι διασκεδάζεις, φέρσου αυθόρμητα, πες του τα έξω από τα δόντια χωρίς να προσποιείσαι ! Μίλησε στην δική του γλώσσα χωρίς να έχεις ενδοιασμούς ή ταμπού... Θα το εκτιμήσει!

Αιγόκερως

«Σε σέβομαι»! Σε όποια ηλικία και να βρίσκεται ένας αιγόκερως απαιτεί, επιβάλει, επιζητά και επιθυμεί διακαώς να είναι άξιος σεβασμού! Ακούγοντας λοιπόν από τα χείλη σου ότι τον σέβεσαι (σαν να είναι ο Πατριάρχης) τότε ανεβαίνουν οι μετοχές του και τον κάνεις να σου αφήνεται άνευ όρων!

Υδροχόος

«Σε καταλαβαίνω»! Η φράση είναι απλή και εύκολα μπορείς να την πεις! Γιατί όμως ένας Υδροχόος θα γίνει «αλοιφή» αν ακούσει από το στόμα σου ότι τον καταλαβαίνεις; Μα φυσικά επειδή δεν μπορούν εύκολα οι άνθρωποι γύρω του να τον κατανοήσουν! Εκπέμπει σε δικά του μήκη κύματος, το μυαλό του είναι πολύ μπροστά και οι άνθρωποι γύρω του μπερδεύονται και δεν κατανοούν τι θέλει να πει... Εσύ όμως πρέπει να παριστάνεις ότι καταλαβαίνεις κάθε πτυχή του!

Ιχθύς

«Σε νιώθω»! Ο Ιχθύς είναι ο μόνιμα κατατρεγμένος, που αισθάνεται ότι είναι το θύμα των καταστάσεων, των ανθρώπων, της ζωής... Κανείς δεν τον νιώθει, κανείς δεν τον αγαπά, είναι ο αδικημένος και ο πληγωμένος... Εσύ όμως τον νιώθεις και θα του το πεις! Αν ακούσει από τα χείλη σου ότι κατανοείς αυτά τα δυσνόητα μπερδεμένα συναισθήματά του που κανείς δεν μπορεί να τα ξεδιαλύνει, τότε θα σε τοποθετήσει πολύ ψηλά!