Dancing to Connect, μια παράσταση σύγχρονου χορού από μαθητές έρχεται στη Στέγη...

Dancing to Connect, μια παράσταση σύγχρονου χορού από μαθητές έρχεται στη Στέγη...

Μια παράσταση σύγχρονου χορού από μαθητές, που επιβεβαιώνει με τον πιο δημιουργικό τρόπο ότι ο χορός ενώνει... 200 μαθητές από τα Τρίκαλα και την Αθήνα χορεύουν στο ρυθμό του Dancing to Connect στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, την Κυριακή 20 Μαρτίου...

Για τέταρτη χρονιά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους Χορεύω, άρα επικοινωνώ, που στόχος του είναι να ενισχύσει τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη συνεργασία και την επικοινωνία των μαθητών μέσα από την τέχνη του χορού, έρχεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση... Το Χορεύω, άρα επικοινωνώ βασίζεται στο πρόγραμμα Dancing to Connect, το οποίο έχει φιλοξενηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες όλου του κόσμου.

Η Στέγη, σε συνεργασία με την ομάδα Battery Dance Company της Νέας Υόρκης (που εμπνεύστηκε το πρόγραμμα) και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, έχει εκπαιδεύσει τα τελευταία τρία χρόνια Έλληνες χορευτές ώστε να υλοποιούν οι ίδιοι το πρόγραμμα.

Οι χορογραφίες θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και ετερόκλητες, αλλά με έναν κοινό παρανομαστή: όλες θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας και αυτοσχεδιασμού, αποκαλύπτοντας την ενωτική δύναμη του χορού, που είναι και το βασικό ζητούμενο του προγράμματος.

Για περισσότερα πατήστε εδώ >> https://www.sgt.gr/gre/SPG1542/