Έξω πάμε καλά!

Έξω πάμε καλά!

Σχεδόν 500.000 μοναδικοί επισκέπτες μάς επισκέφθηκαν μέσα στην χρονιά που τελειώνει, αριθμός που μας δίνει καθημερινά κουράγιο να συνεχίζουμε παρά τις όποιες αντιξοότητες, με βασικότερη βέβαια την δύσκολη προσέλκυση διαφήμισης από τις εταιρίες που την διαχειρίζονται και βασικά δεν είναι εύκολο να έχουν εικόνα για την δυναμική μας και παραδοσιακά καταφεύγουν στην εύκολη λύση του πολύ γνωστού ΜΜΕ.

Εντυπωσιακή είναι και η αποδοχή μας από το εξωτερικό, όπου προφανώς μέσα από Έλληνες που διαδίδουν την σελίδα μας σε ξένους φίλους τους, έχουμε καταφέρει να μας παρακολουθούν από 176 χώρες, πραγματικά για μένα και τον Γιάννη, αυτό είναι κάτι σαν παραμύθι.

Ανάλογος είναι ο ενθουσιασμός και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, την Λουίζα, την Δάφνη, τον Δημήτρη και τον Γιώργο.

Η διάδοση της μουσικής, του κινηματογράφου, της λογοτεχνίας και όσα άλλα καλύπτουν τον χώρο που έχουμε στην διάθεση μας, είναι πια ο σκοπός της ζωής μας, αλλά θα θέλαμε και την δικιά σας συνδρομή στην προσπάθεια μας.

Μέσα στην χρονιά αρκετοί από εσάς ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας και αρθρογράφησαν στις σελίδες μας που είναι ανοικτές σε όποιον από εσάς θέλει να συμμετέχει στέλνοντας τα κείμενα του στο apotis4stis5@yahoo.com

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα ενταχθούν στο Rock and Roll Hall Of Fame, ο Γιάννης Πετρίδης ήταν ένας από τους 600 στον πλανήτη που ψήφισαν για την επιλογή τους.

Έξω πάμε καλά λοιπόν, αλλά στην χώρα μας τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα, εκτός και αν θεωρήσουμε αλλαγή το ότι γίναμε πια, σχεδόν όλοι πιο φτωχοί.

Θα συνεχίσουμε, όσο είμαστε καλά την προσπάθεια μας, εσείς αν θέλετε μας παρακολουθείτε, αλλά έχει σημασία για μας η βοήθεια σας στο να μπαίνετε τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα στο site γιατί τα εκατομμύρια που μας επισκέπτονται κάθε μήνα στο Facebook και το Twitter δεν λαμβάνονται υπ' όψιν από τους διαφημιστές.

Επίσης όποιος μπορεί να βοηθήσει στον τομέα της διαφήμισης, προώθησης της προσπάθειας μας στα διάφορα ΜΜΕ (μέχρι τώρα μόνο η Lifo μας βοήθησε στην ηλεκτρονική της έκδοση και την ευχαριστούμε) ή στον τομέα εξεύρεσης εργασίας, μην διστάσει να το κάνει.

Διαφορετικά σύντομα θα με δείτε να προωθώ το site με φυλλάδια στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Καλές γιορτές

Κώστας Ζουγρής