Horizon: An American Saga - Το επικό γουέστερν του Kevin Costner θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη το καλοκαίρι του 2024

Ο Kevin Costner αποκάλυψε την επική γουέστερν ταινία του, «Horizon: An American Saga». Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη το επόμενο καλοκαίρι. Το πρώτο μέρος θα βγει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου 2024, ενώ το δεύτερο θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου 2024.

Το «Horizon: An American Saga» εξελίσσεται στην εποχή του Εμφυλίου Πολέμου την ίδια περίοδο με το βραβευμένο με Όσκαρ, «Dances with Wolves» του Costner και απεικονίζει τον εποικισμό της αμερικανικής Δύσης με επίκεντρο τους αποίκους και τους αυτόχθονες πληθυσμούς που κατέλαβαν για πρώτη φορά τη γη.

«Δίνω βαρύτητα στις γυναίκες που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα σε έναν κόσμο που ήταν απίστευτα σκληρός», είπε ο Costner στο Variety για την επερχόμενη ταινία του. «Συχνά αναγκάζονταν να πάνε σε αυτά τα μέρη γιατί εκεί ήθελαν να πάνε οι άντρες. Οι γυναίκες ακολουθούσαν τους άντρες τους. Δεν ζήτησαν να βρεθούν σε αυτές τις περιοχές που ήταν επικίνδυνες και η ζωή δεν ήταν εύκολη. Προσπάθησα να τονίσω ότι δεν ήταν εύκολο και πόσο ευάλωτοι ήταν οι άνθρωποι εκείνη την εποχή».

Εκτός από τη σκηνοθεσία του «Horizon: An American Saga», ο Costner θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt, και  Jamie Campbell Bower.

Ο Kevin Costner είπε επίσης στο Variety πέρυσι ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το «Horizon» ως «τέσσερις διαφορετικές ταινίες» που θα βγαίνουν «περίπου κάθε τρεις μήνες». Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν ο Costner θα τηρήσει τα σχέδιά του.