Δείτε το νέο τρέιλερ του «Killers of the Flower Moon» με τον Leonardo DiCaprio, σε σκηνοθεσία Martin Scorsese

Ένα νέο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία, «Killers of the Flower Moon», του Martin Scorsese κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το ιστορικό δράμα πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου μέσω των Apple Studios.

Το «Killers of the Flower Moon» βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό βιβλίο του David Grann. Εξερευνά τις δολοφονίες ιθαγενών πληθυσμών Osage στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1920, μετά την ανακάλυψη κοιτασμάτων πετρελαίου στη γη τους, σε μία  περίοδο που ονομάστηκε «Reign of Terror».

Ο Leonardo DiCaprio και η Lily Gladstone πρωταγωνιστούν στην ταινία ως Ernest και Mollie Burkhart, ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζούσε στην Οκλαχόμα την εποχή των δολοφονιών. Ο Robert De Niro υποδύεται τον θείο του Ernest, William Hale, έναν κτηνοτρόφο στον καταυλισμό των Osage. Εν τω μεταξύ, ο Jesse Plemons υποδύεται τον Tom White, έναν πράκτορα τoυ Γραφείου Ερευνών (BOI, πριν ονομαστεί σε FBI) που ερευνά τους φόνους και ο Brendan Fraser που αναλαμβάνει ως δικηγόρος του Hale.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους John Lithgow, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins και Jillian Dion, μαζί με τους μουσικούς Jack White, Jason Isbell και Sturgill Simpson. Μετά την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους το «Killers of the Flower Moon» θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+.

Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω:

 

Video Url