Ray Liotta: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του διάσημου αμερικανού ηθοποιού

Instagram @rayliotta

Η καρδιακή ανεπάρκεια και τα αναπνευστικά προβλήματα αναφέρθηκαν ως η επίσημη αιτία.

Σύμφωνα με το TMZ, η αιτία θανάτου του Ray Liotta αποκαλύφθηκε επίσημα ότι ήταν καρδιακή ανεπάρκεια και αναπνευστικά προβλήματα.

Έγγραφα που έλαβε το TMZ, αναφέρουν την οξεία καρδιακή ανεπάρκεια, την αναπνευστική ανεπάρκεια και το πνευμονικό οίδημα (υπερβολική συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες) ως αιτία θανάτου του ηθοποιού, η οποία κατηγοριοποιήθηκε ως φυσική και μη βίαιη.

Οι ιατρικοί αξιωματούχοι στη Δομινικανή Δημοκρατία διαπίστωσαν επίσης ότι ο Liotta έπασχε από αρτηριοσκλήρυνση, η οποία μπορεί συχνά να οδηγήσει σε προβλήματα όπως καρδιακές παθήσεις.

Ο Ray Liotta πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 67 ετών, τον Μάιο του 2022, στα γυρίσματα της ταινίας Dangerous Waters στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ήταν αρραβωνιασμένος με την Jacy Nittolo και είχαν μια κόρη, την Karsen.

Τον Φεβρουάριο, ο Liotta τιμήθηκε μετά θάνατον με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Έκανε επίσης μια αξέχαστη εμφάνιση στην ταινία Cocaine Bear της Elizabeth Banks και θα τον δούμε για μια τελευταία φορά στην οθόνη στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Charlie Day, στη σατιρική κωμωδία Fool's Paradise.

Video Url