Ο Clint Eastwood σκοπεύει να μας αποχαιρετήσει σκηνοθετώντας την τελευταία ταινία της καριέρας του

Wikimedia Commons / Siebbi

Ο Clint Eastwood είναι έτοιμος για μια τελευταία σκηνοθετική απόπειρα. Σύμφωνα με το Discussing Film, ο θρυλικός ηθοποιός και σκηνοθέτης το έχει πάρει απόφαση και αυτή την στιγμή είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα γυρίσματα, από ότι φαίνεται, της τελευταίας ταινίας της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Eastwood θα συνεργαστεί και πάλι με την Warner Bros για να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία μετά το νεογουέστερν, Cry Macho του 2021, στο οποίο πρωταγωνίστησε επίσης. Η ταινία θα είναι ένα θρίλερ με τον προσωρινό τίτλο Juror #2 με επίκεντρο — το μαντέψατε — έναν ένορκο σε δίκη δολοφονίας που «συνειδητοποιεί ότι μπορεί και να έχει  προκαλέσει ο ίδιος τον θάνατο του θύματος και πρέπει να αντιμετωπίσει το δίλημμα αν θα χειραγωγήσει τους ενόρκους για να σώσει τον εαυτό του ή να αποκαλύψει την αλήθεια και να παραδοθεί».

Αν και η ταινία δεν έχει ημερομηνία έναρξης ακόμη, ο Eastwood προφανώς «έχει κατά νου ένα συγκεκριμένο νεαρό αστέρι του Χόλιγουντ» στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Το Juror #2 θα είναι η 40η ταινία του Eastwood ως σκηνοθέτης. Έχει κερδίσει δύο φορές το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για το Unforgiven του 1992 και το Million Dollar Baby του 2004, τα οποία και τα δύο κέρδισαν επίσης Όσκαρ για την Καλύτερη Ταινία της χρονιάς.

 

Video Url

 

Video Url