«Cocaine Bear» (Κριτική)

Κριτική της κωμωδίας 
«Cocaine Bear» 
7/10

Ατελείωτος χαβαλές στη νέα σκηνοθετική δουλειά της ηθοποιού και συμπαραγωγού Elizabeth Banks. Βασισμένος σε πραγματικά γεγονότα, που έλαβαν χώρα το 1985 στη Georgia των Η.Π.Α., ο σεναριογράφος Jimmy Warden (The Babysitter: Killer Queen, 2020) αναπτύσσει μία σειρά αστείων σκηνών με cliffhanger, για να διατηρείται η αγωνία. Πρωταγωνιστεί μία αρκούδα, που ανακαλύπτει τις επιβλαβείς συνέπειες της χρήσης κοκαΐνης. Όποιος άνθρωπος βρίσκεται στο διάβα της κινδυνεύει.
Μεταξύ αυτών ο Ray Liotta (1954-2022) στην τελευταία ταινία της καριέρας του.

Συνοδοιπόρος του η Margo Martindale, την οποία έχεις συνηθίσει σε δραματικούς ρόλους, εδώ όμως το καταδιασκεδάζει ως δασοφύλακας, τρολάροντας τον εαυτό της. Η Keri Russell (The Americans), υποδύεται μια μάνα, που ψάχνει την απαχθείσα - από το άγριο ζώο - κόρη της. Το ζωηρό κορίτσι είναι η Brooklynn Prince, που γνώρισες ως ανήλικη δημοσιογράφο στην καλή παιδική σειρά του Appletv+ Home Before Dark (2020). Αγνώριστος ο Jesse Tyler Ferguson (Modern Family) ως ακτιβιστής με μακριά μαλλιά και μουστάκι. Έλκει την προσοχή του θεατή ο Aaron Holliday (του τηλεοπτικού Euphoria).

Το φιλμ προσφέρει αυτά, που υπόσχεται. Η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη. Εφοδιαστείτε με πατατάκια και απολαύστε το θέαμα, μήπως και ξεχαστούν για 90 λεπτά οι ανθρώπινες τραγωδίες, που εξελίσσονται γύρω μας.

Trivia: 

- Ακούγονται τραγούδια των Jefferson Starship, Patty Smyth, Slim Whitman, Jeffrey Osborne, The Commodores, Berlin, Depeche Mode.

Το φιλμ κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου 2023 από την Tulip. 

https://www.youtube.com/watch?v=M9GOzHD65jg&t=1s