Η φοβερή σκηνή στο What's New Pussycat με τον Peter O'Toole να χορεύει σε μουσική Burt Bacharach

Πραγματικά μελαγχολώ κάθε φορά που φεύγει ένα καινούργιο κομμάτι από το παζλ της ζωής μου και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ξανά αφού τα κομμάτια στο τέλος θα είναι ελάχιστα.

1965 το What's New Pussycat με μουσική του Burt Bacharach, το είδα σε έναν καλοκαιρινό κινηματογράφο της Πατησίων, μπορεί να ήταν και το Ηλέκτρα ή ένα από τα τριγύρω.

Αγαπημένα τραγούδια με πιο γνωστά το What's New Pussycat από τον Tom Jones και το Μy Little Red Book από τους Manfred Mann  με το οποίο χορεύουν στην ντισκοτέκ.

 

Video Url

 

Το My Little Red Book το ερμηνεύει εκπληκτικά  ο Paul Jones  τον οποίο θαύμαζα από μικρός και γνωρίσαμε λίγο αργότερα μαζί με τον Γιάννη Πετρίδη. Δεν έγινε μεγάλη επιτυχία γιατί η εταιρεία τους στην Αγγλία δεν ήθελε να το κυκλοφορήσει σε μικρό δίσκο.

 

 

Στην φωτο με τον Paul Jones και την Ελίνα Δελαλοπούλου

 

Ο Paul είχε μία φωνή 'μαύρου' όπως ο Steve Winwood και έχει ερμηνεύσει τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες των Manfred Mann,

Video Url

 

Όσοι δεν είχαν γεννηθεί τότε, ή ήταν μικρά παιδιά είναι δύσκολο να καταλάβουν την σημασία και την απήχηση που είχαν τα τραγούδια στην εποχή τους, ΄κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μερικοί από αυτούς βέβαια σαν γνήσια ψώνια, θέλουν να το παίξουν ειδικοί και εκθειάζουν τραγούδια από εποχή που δεν ήταν ακόμα ούτε στην κοιλιά της μάνας τους, ενώ ειδικά για τους Έλληνες καλλιτέχνες της εποχής πάντα με στόμφο όταν πεθαίνουν γράφουν, ναι αλλά είχε κάνει αυτό ή το άλλο, μιλάμε για αρρώστια που πηγάζει από την μάταιη αναζήτηση αναγνωρισιμότητας και από κοντά τους επικροτούν διάφοροι που τους παρακολουθούν, ανάμεσα τους και μερικοί που δεν έχουν τέτοιου είδους κολλήματα, αλλά σου λέει, ας κολλήσουμε εδώ, μπας και μας μάθει κάποιος, το κύκλωμα όμως δυστυχώς γι' αυτούς είναι κλειστό, μια συγκεκριμένη παρέα από μερικές εκατοντάδες άτομα που δεν αποκλείω το να κάνουν πάρτι μόλις πεθάνουμε γιατί δεν θα υπάρχει κανείς να αντιλαμβάνεται τις ανακρίβειες που γράφουν πάντα με κακία για νεκρούς και επώνυμους, ενώ εξυμνούν μόνο ασήμαντους που στην εποχή τους ήταν απλά αδιάφοροι.

Video Url