Οι καλύτερες νέες και επανερχόμενες σειρές για το 2023

Για να δούμε ποιές κωμωδίες, ποιά δράματα και ποιούς super ήρωες θα παρακολουθήσουμε τώρα, το 2023...!

 

Copenhagen Cowboy

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Ιανουαρίου, Netflix
Πρωταγωνιστούν: Angela Bundalovic, Lola Corfixen, Zlatko Buric

Ο σκηνοθέτης του Drive, Nicolas Winding Refn, επιστρέφει στην πατρίδα του τη Δανία για αυτό το θρίλερ έξι μερών. Τοποθετημένο στο εγκληματικό υπόβαθρο της Κοπεγχάγης, ακολουθεί τη Miu (Bundalovic), μια γυναίκα με «μυστηριώδεις υπερφυσικές ικανότητες» σε μια αποστολή εκδίκησης. Θα υπάρχει αίμα, προφανώς, καθώς και τα γραφικά της Winding Refn, γεμάτα νέον.

Video Url

 

 

Velma

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Ιανουαρίου, HBO Max στις ΗΠΑ. Τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου TBC
Πρωταγωνιστούν: Mindy Kaling, Sam Richardson, Constance Wu

Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες αφηγείται την ιστορία της Βέλμα Ντίνκλεϊ (Μίντι Κάλινγκ), το πιο έξυπνο μέλος του πληρώματος του Σκούμπι-Ντου. Γνωρίζουμε ότι η σειρά θα περιλαμβάνει ένα «τετράγωνο αγάπης», αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για το αν η Velma, μία μακροχρόνια LGBTQ+ φιγούρα και πρόσφατα επιβεβαιωμένος queer χαρακτήρας, θα απεικονιστεί με αυτόν τον τρόπο στο έργο του Kaling. Για να δούμε...!

 

 

The Last of Us

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Ιανουαρίου, Sky Atlantic and NOW
Πρωταγωνιστούν: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna

Βασισμένο στο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι, αυτό το μετα-αποκαλυπτικό δράμα θα αρέσει στους θαυμαστές του Walking Dead. Ο Pedro Pascal του Mandalorian ενσαρκώνει έναν σκληρό αλλά ευάλωτο λαθρέμπορο ο οποίος μεταφέρει μια έφηβη (Bella Ramsey) μια αποδεκατισμένη Αμερική. Ο σκοπός του έχει να κάνει με την αλλαγή του DNA της μικρής. 

 

 

Poker Face

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Ιανουαρίου, Peacock (ΗΠΑ)
Πρωταγωνιστούν: Natasha Lyonne, Joseph Gordon-Levitt , Adrien Brody

Δημιουργημένο από τον σκηνοθέτη του Glass Onion, Rian Johnson, αυτό το αστυνομικό δράμα έχει μια έξυπνη υπόθεση. Η Natasha Lyonne ( Ρωσική κούκλα ) πρωταγωνιστεί ως Charlie Cale, ένας sleuth με μια τρομακτική ικανότητα να εντοπίζει πότε κάποιος λέει ψέματα. Η σεζόν των 10 επεισοδίων ακολουθεί τη μορφή "case-of-the-week".

Video Url

 

 

Secret Invasion

Ημερομηνία κυκλοφορίας: αρχές 2023, Disney+
Πρωταγωνιστούν: Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn , Kingsley Ben-Adir

Θυμάστε τους Skrulls – αλλοδαπούς που αλλάζουν σχήμα – από την Captain Marvel ; Είναι το επίκεντρο αυτής της νέας σειράς υπερήρωων που θα δείξει μια πιο περίπλοκη και λιγότερο κακή πλευρά του Nick Fury του Samuel L. Jackson.

Video Url

 

 

The Idol

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023, Sky and NOW
Πρωταγωνιστούν: Lily-Rose Depp, The Weeknd , Troye Sivan

Δημιουργήθηκε από κοινού από τον Sam Levinson των Euphoria και τον Abel «The Weeknd» Tesfaye –ο οποίος αναλαμβάνει τον μεγαλύτερο ρόλο του ηθοποιού μέχρι σήμερα– αυτή η πολυαναμενόμενη σειρά διαδραματίζεται στη μουσική biz. Η Lily-Rose Depp υποδύεται μια ποπ τραγουδίστρια στο μονοπάτι της επιστροφής, η οποία ξεκινά μια σχέση με έναν γκουρού αυτοβοήθειας (Tesfaye) που ηγείται επίσης μιας μυστικής λατρείας.

Video Url

 

 

Ahsoka

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023, Disney+
Πρωταγωνιστούν: Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Hayden Christensen

Αυτό το spinoff του Star Wars επικεντρώνεται σε μια από τις πιο τρομερές γυναίκες του μακρινού γαλαξία: την πρώην jedi padawan του Rosario Dawson, την Ahsoka Tano. Μετά την επιστροφή στο περσινό Obi Wan-Kenobi, ο Hayden Christensen επιστρέφει ξανά ως Anakin Skywalker, ο πρώην μέντορας της Ahsoka που είναι τώρα η εχθρός του. Ας αρχίσει η μάχη των θελήσεων.

 

A Town Called Malice

Κυκλοφορία: 2023, Sky Max and NOW
Πρωταγωνιστούν: Jack Rowan, Tahirah Sharif, Jason Flemyng

Ένα τολμηρό υβρίδιο αστυνομικού θρίλερ και οικογενειακού δράματος, αυτή η σειρά χαρακτηρίζεται ως «ένα μουσικό γράμμα αγάπης για τη δεκαετία του '80». Ο Jason Flemyng του Snatch είναι επικεφαλής μιας οικογένειας γκάνγκστερ από το Λονδίνο που μετακομίζουν στην Ισπανία για να ξαναχτίσουν την εγκληματική τους αυτοκρατορία. Ένα τρέιλερ με την κλασική δυναμική μπαλάντα των Cutting Crew «(I Just) Died In Your Arms» υποδηλώνει ότι ο Sky δεν θα τσιγκουνευτεί τους συγχρονισμούς του soundtrack.

Video Url

 

 

Gen V

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023, Prime Video
Πρωταγωνιστούν: Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Chance Perdomo

Ένα spinoff από το The Boys – το πιο μεγάλο σόου με υπερήρωες – Gen V διαδραματίζεται σε ένα σχολείο όπου εκλεκτοί μαθαίνουν να ακονίζουν τις δυνάμεις τους. Διαδραματίζεται στο ίδιο χρονοδιάγραμμα με την τρίτη σεζόν του The Boys (που προβλήθηκε πέρυσι) και ο showrunner Eric Kripke είπε ότι «υπάρχουν σίγουρα crossover».

Video Url

 

 

You

Σεζόν: τέσσερα
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 9 Φεβρουαρίου, Netflix
Πρωταγωνιστούν: Penn Badgley, Tati Gabrielle, Lukas Gage

Το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ διαδραματίζεται στο Λονδίνο, όπου ο εμμονικός κατά συρροή δολοφόνος του Penn Badgley χτίζει μια νέα ζωή ως καθηγητής πανεπιστημίου. Τα πρώτα πέντε επεισόδια ξεκινούν στις 9 Φεβρουαρίου, ακολουθούμενα από το δεύτερο πέντε ένα μήνα αργότερα, οπότε ετοιμαστείτε για ένα cliffhanger στη μέση της σεζόν.

Video Url

 

 

Loki

Σεζόν: δύο
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Mid-2023, Disney+
Πρωταγωνιστούν: Tom Hiddleston, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson

Ο Tom Hiddleston αποκάλεσε τη δεύτερη σεζόν του Loki «μια μάχη για την ψυχή του TVA»: ο μυστηριώδης οργανισμός που παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμα με τον οποίο ο χαρακτήρας του βρίσκεται σε σύγκρουση. Πέρα από αυτό, γνωρίζουμε από  φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ότι μέρος της σεζόν θα διαδραματιστεί στη δεκαετία του 1970.

Video Url

 

 

Heartstopper

Σεζόν: δύο
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023, Netflix
Πρωταγωνιστούν: Joe Locke, Kit Connor, Yasmin Finney

Όταν έκανε το ντεμπούτο της τον Απρίλιο, αυτή η queer σειρά ενηλικίωσης ήταν τόσο ζεστή, γοητευτική και συναισθηματική που έγινε φαινόμενο. Η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να ακολουθεί τη συγκινητική ιστορία αγάπης του Τσάρλι και του Νικ, ενώ θα παρουσιάσει επίσης μερικά «νέα πρόσωπα» στο Truham Grammar. Ας ελπίσουμε ότι το soundtrack των φρέσκων indie bops θα είναι τόσο δυνατά όσο η πρώτη φορά.

Video Url

 

Squid Game

Σεζόν: δύο
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023, Netflix
Πρωταγωνιστούν: Lee Jung-jae, Lee Byung-hun

Πρώτον, τα καλά νέα: το Netflix «παρήγγειλε» μια δεύτερη σεζόν του Squid Game τον Ιούνιο του 2022 , η οποία ήταν παραδόξως αργή δεδομένου ότι η πρωτότυπη σειρά έγινε η πιο προβολημένη σειρά του ποτέ. Τώρα, το όχι και τόσο καλό: δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα επιστρέψει, αν και σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήουν σύντομα τα γυρίσματα.

 

 

Top Boy

Σεζόν: πέντε
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023, Netflix
Πρωταγωνιστούν: Ashley Walters, Kane 'Kano' Robinson, Jasmine Jobson

Δώδεκα χρόνια μετά το ντεμπούτο του – και έξι μετά την αναβίωσή του από τον superfan Drake – το Top Boy θα υποκλιθεί με την πέμπτη και τελευταία σεζόν. Ο Barry Keoghan εντάχθηκε στο καστ σε έναν άγνωστο ρόλο και οι πρωταγωνιστές Ashley Walters και Kane Robinson είπαν ότι είναι μια «ευκαιρία να κλείσουν τον κύκλο τους και να τελειώσουν το ταξίδι με τον σωστό τρόπο». Η σημασία της αφοσίωσης θα είναι σίγουρα ένα βασικό θέμα.

 

Never Have I Ever

Σεζόν: τέσσερα
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2023, Netflix
Πρωταγωνιστούν: Maitreyi Ramakrishnan, Richa Moorjani, Darren Barnet

Πάντα πιο έξυπνη από τη μέση σειρά ενηλικίωσης, το Never Have I Ever υποκλίνεται με την τέταρτη σεζόν του. «Δεν μπορούν να είναι στο γυμνάσιο για πάντα», λέει η συνδημιουργός Mindy Kaling, «και αρχίζει να φαίνεται τρελό που ένας 34χρονος παίζει έναν 15χρονο». Οι θαυμαστές θα ελπίζουν ότι η Devi (Maitreyi Ramakrishnan) θα έχει αίσιο τέλος, κατά προτίμηση με το on-off ερωτικό της ενδιαφέρον Paxton (Darren Barnet).

Video Url