Η Jane Fonda αποκαλύπτει ότι ο καρκίνος της είναι σε ύφεση: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων»

Wikimedia Commons / Ted Eytan

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία»

Η Jane Fonda γιορτάζει το «καλύτερο δώρο γενεθλίων» αφού έμαθε ότι ο καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση.

Η εμβληματική ηθοποιός θα γίνει 85 ετών στις 21 Δεκεμβρίου. Μοιράστηκε τη διάγνωση λεμφώματος τον Σεπτέμβριο και υποβλήθηκε σε αρκετούς γύρους χημειοθεραπείας, αλλά σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα.

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία», έγραψε. «Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή. Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε και μου στείλατε καλές σκέψεις. Είμαι βέβαιη ότι έπαιξε ρόλο στα καλά νέα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί ενώ οι πρώτες 4 χημειοθεραπείες μου ήταν μάλλον εύκολες για μένα, μόνο λίγες μέρες κούρασης, η τελευταία χημειοθεραπεία ήταν σκληρή και διήρκεσε 2 εβδομάδες».

Η Jane Fonda δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία  για να συμμετάσχει  αυτοπροσώπως σε μια πορεία διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή.  Όπως εξήγησε η ακτιβίστρια, «Εκτός από τη συγκέντρωση, προσπάθησα να ασκήσω πίεση μέσω λόμπινγκ και μίλησα δύο φορές στη Δημοκρατική Συμμαχία, σε μια προσπάθεια να σταματήσω την συμφωνία του γερουσιαστή Joe Manchin, την οποία οι ακτιβιστές για το κλίμα αποκαλούν “βρόμικη συμφωνία”».

Μέσα στο 2023, η Jane Fonda θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία 80 for Brady μαζί με τους Lily Tomlin, Rita Moreno, Sally Field και τον quarterback Tom Brady. Στους κινηματογράφους θα βγει στις 3 Φεβρουαρίου.

Video Url