Ο Quentin Tarantino σχεδιάζει να γυρίσει μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων το 2023

Copyright @Instagram Quentin Tarantino

Έχει περάσει καιρός από τότε που κυκλοφόρησε η τελευταία ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood. Αυτή τη στιγμή προωθεί το νέο του βιβλίο, Cinema Speculation και πρόσφατα αποκάλυψε ότι το επόμενο έργο του μπορεί να μην είναι μακριά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με παρουσιαστή τον Elvis Mitchell, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έχει σχέδια να επιστρέψει στην τηλεόραση. Αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες παραγωγής ή πλοκής, αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να γυρίσει μια σειρά οκτώ επεισοδίων το 2023. Αποκάλυψε επίσης ότι αν ποτέ κάνει μια ταινία της Marvel, αυτή θα είναι το Sgt. Fury and His Howling Commandos. Η παρέα είχε προηγουμένως ζωντανέψει το 2011 στο Captain America: The First Avenger. 

Και ενώ είναι σίγουρα περισσότερο γνωστός για τις γεμάτες δράση υπερπαραγωγές του, αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση. Το 2005, σκηνοθέτησε δύο επεισόδια του CSI: Crime Scene Investigation.

Video Url

Ο Tarantino, τα τελευταία χρόνια, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση αρκετές φορές. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, φέρεται να βρισκόταν σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει τον αμερικανό ηθοποιό Timothy Olyphant σε ένα με δύο επεισόδια της περιορισμένης σειράς Justified: City Primeval του καναλιού FX και είχε επίσης ιδέες για μια σειρά Bounty Law.

Ο διάσημος σκηνοθέτης δεν εκπληρώνει απαραίτητα πάντα τις υποσχέσεις του. Και αν όντως το Once Upon a Time in Hollywood ήταν η τελευταία του ταινία, πιθανότατα θα χρειαστεί κάτι άλλο για να κρατήσει τον εαυτό του απασχολημένο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν θα κάνει ταινία της Marvel.