Τι ωραία σειρά που ήταν Οι άγγελοι του Τσάρλι

Καμία σχέση οι σημερινές σειρές με αυτές του '60, '70 και ΄80 που ακόμα τις βλέπουμε ευχάριστα και δεν είναι θέμα ηλικίας

Το Charlie's Angels είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά εγκλήματος που προβλήθηκε στο ABC από τις 22 Σεπτεμβρίου 1976 έως τις 24 Ιουνίου 1981, με παραγωγή πέντε σεζόν και 115 επεισοδίων.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Ivan Goff και Ben Roberts και παραγωγός ήταν ο Aaron Spelling . Ακολουθεί τις περιπέτειες για την καταπολέμηση του εγκλήματος τριών γυναικών που εργάζονται σε ένα ιδιωτικό γραφείο ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες , στην Καλιφόρνια, και πρωταγωνιστούσαν αρχικά οι Kate Jackson , Farrah Fawcett (τιμολογείται ως Farrah Fawcett-Majors) και Jaclyn Smith στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και ο John Forsythe .παρέχοντας τη φωνή του αφεντικού τους, του αφανούς Τσάρλι Τάουνσεντ, ο οποίος διηύθυνε τις επιχειρήσεις καταπολέμησης του εγκλήματος των «Αγγέλων» μέσω ενός μεγάφωνου. 

Υπήρξαν μερικές αλλαγές στο κάστινγκ: μετά την αποχώρηση της Fawcett, η Cheryl Ladd προσχώρησε. μετά την αποχώρηση του Τζάκσον, προσχώρησε η Shelley Hack , η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από την Tanya Roberts .

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές από τους κριτικούς και τη φήμη ότι είναι απλώς " jiggle TV " (με έμφαση στη σεξουαλική απήχηση των πρωταγωνιστικών γυναικών), το Charlie's Angels απολάμβανε μεγάλη δημοτικότητα στο κοινό, καθώς ήταν η πρώτη δεκάδα στις βαθμολογίες της Nielsen για τα δύο πρώτα του εποχές. Μέχρι την τρίτη σεζόν, ωστόσο, η εκπομπή είχε πέσει από το top 10. Στην πέμπτη σεζόν, η εκπομπή έπεσε από το Top 30.

Το Charlie's Angels συνεχίζει να έχει μια αμερικανική λατρεία και ποπ κουλτούρα της δεκαετίας του 1970 μέσω του συνδικάτου , των εκδόσεων DVD και των επόμενων τηλεοπτικών εκπομπών.

Η εκπομπή δημιούργησε επίσης ένα franchise πολυμέσων με μια σειρά ταινιών που ξεκίνησε το 2000, η ​​οποία είναι η συνέχεια της ιστορίας της σειράς με τις επόμενες γενιές των Αγγέλων. Μια επανεκκίνηση τηλεοπτικής σειράς μεταδόθηκε το 2011, αλλά ακυρώθηκε μετά από επτά επεισόδια.

 

Video Url

 

έγιναν και ταινία