Ντάνιελ Κρεγκ: Ο απολαυστικός χορός σε ρυθμούς Ρίτα Όρα (βίντεο)

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ξεδιπλώνει τις ικανότητές του στο χορό, σε μια νέα διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάικα Γουαϊτίτι, ο διάσημος 54χρονος ηθοποιός φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται στη γέφυρα Ποντ Νεφ του Παρισιού, μπροστά σε ένα πλήθος κόσμου που τον χειροκροτεί.

Στη συνέχεια, ο σταρ που έδωσε νέα πνοή στο κινηματογραφικό φραντσάιζ του Τζέιμς Μποντ μεταφέρεται στο πολυτελές ξενοδοχείο Cheval Blanc, όπου ξεκινάει να χορεύει σε διάφορους χώρους αλλάζοντας ενδυμασίες.

Όταν πίνει μια γουλιά από τη βότκα που διαφημίζει, εμφανίζεται ο Γουαϊτίτι να του λέει, «πάμε από την αρχή, απλά να είσαι ο εαυτός σου».

 

Video Url

 

 

Ο Κρεγκ χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού της Ρίτα Όρα, συζύγου του βραβευμένου σκηνοθέτη των ταινιών Thor και της σειράς «What We Do In The Shadows», ενώ το βίντεο γυρίστηκε υπό τις οδηγίες του χορογράφου, Ζακουέλ Νάιτ.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό το να μπορούμε να παίξουμε με τις προσδοκίες των ανθρώπων», δήλωσε ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης.

«Θα κάνουμε κάτι high-class στο Παρίσι, θα είναι ασπρόμαυρο και δήθεν, όπως κάθε αρχή γαλλικού νουάρ. Εμείς όμως δεν πήραμε τίποτα στα σοβαρά. Θέλαμε να κάνουμε κάτι για το οποίο θα αναρωτιούνται αν πρόκειται για τον πραγματικό Ντάνιελ, ή για μία εκδοχή του που δεν έχουμε ξαναδεί. Ήταν υπέροχος και καθόλου κυνικός. Απλώς το έκανε», είπε ο Γουαϊτίτι για τη συνεργασία του με τον πρώην 007.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την οικειοθελή «αποστρατεία» του από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ερμηνεύσει ξανά τον ντετέκτιβ Μπένοτ Μπλανκ στο σίκουελ του χιουμοριστικού whoddunit «Knives Out».

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Glass Onion», ενώ για τις ανάγκες του ρόλου, ο 54χρονος Βρετανός δούλεψε με ειδικό στις διαλέκτους, ώστε να αποκτήσει την απαιτούμενη προφορά.