Σιλβέστερ Σταλόνε για Μπρους Γουίλις: «Περνάει πολύ δύσκολες στιγμές»

O Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε νεότερα για την υγεία του παλιού του φίλου Μπρους Γουίλις.

Ο πρωταγωνιστής του Rocky ρωτήθηκε αν είχε έρθει σε επαφή με τον Γουίλις από τότε που η οικογένειά του ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι αποσύρεται από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια γνωστική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει και να καταλαβαίνει τους άλλους.

«Ο Μπρους περνάει μερικές πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο Σταλόνε στο The Hollywood Reporter. «Γι' αυτό και ήταν κάπως αποκομμένος από τον κόσμο» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό με σκοτώνει, αλήθεια. Είναι τόσο λυπηρό».

Οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και χρόνια - καθώς και επιχειρηματικοί συνεργάτες. Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ένωσαν τις δυνάμεις τους - μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και την πρώτη σύζυγο του Γουίλις, Ντέμι Μουρ - για να υποστηρίξουν το franchise του Planet Hollywood.

Στη συνέχεια συμπρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία του Σταλόνε "The Expendables", η οποία απέφερε πολλά λεφτά στο box office. Ωστόσο, ενώ διαπραγματεύονταν μια συμφωνία για την τρίτη ταινία το 2013, είχαν μια διαμάχη για τον μισθό του Γουίλις. Ο Γουίλις φέρεται να ήθελε 4 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερις ημέρες γυρισμάτων, ενώ ο Σταλόνε δεν ήθελε να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Ο Σταλόνε κατηγόρησε τον Γουίλις ως «άπληστο και τεμπέλη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και ο Γουίλις σταμάτησε να παίζει τον Mr. Church, τα βρήκαν, με τον Σταλόνε να διευκρινίζει αργότερα ότι ο Γουίλις ήταν «ένας σωστός τύπος». Στη συνέντευξη Τύπου πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, ο Σταλόνε είπε ότι το να αποκαλέσει τον Γουίλις δεν ήταν «τίποτα προσωπικό».

Όταν η οικογένεια του Willis μοιράστηκε τα νέα για την υγεία του νωρίτερα φέτος, ο Σταλόνε ήταν ένας από τους αστέρες του Χόλιγουντ που αντέδρασε δημόσια. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε μια σειρά από παλιές φωτογραφίες τους μαζί, γράφοντας: «Γνωριζόμαστε από παλιά, προσευχόστε για το καλύτερο για σένα και την υπέροχη οικογένειά σου...».

 

Πηγή Look mag