Ο Quentin Tarantino κατατάσσει τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον James Bond

Μιλώντας στο περιοδικό Empire, ο σκηνοθέτης του Pulp Fiction κλήθηκε να ταξινομήσει όλους τους ηθοποιούς που έπαιξαν τον διάσημο βρετανό πράκτορα 007, από το καλύτερο στο χειρότερο. Και ενώ δεν έκατσε να απαριθμήσει τους πάντες, ξεκαθάρισε τους τρεις κορυφαίους.

«Ο Sean Connery, ο Pierce Brosnan και μετά λίγο κάτω από αυτόν, ο Roger Moore. Και μετά όλοι οι άλλοι», είπε.
«Ο Connery είναι στην κορυφή, αλλά μου αρέσει πολύ ο Pierce Brosnan. Δεν με ένοιαζαν οι ταινίες που τον έβαζαν να παίζει, κάτι που πάντα πίστευα ότι ήταν λίγο τραγικό, γιατί νομίζω ότι ήταν ένας πολύ καλός Bond».

Και πρόσθεσε: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Roger Moore. Μου αρέσει ο Roger Moore λίγο καλύτερα όταν δεν παίζει τον Bond».
    
Ως μεγάλος fan του Pierce Brosnan, ο Quentin Tarantino έριξε μια ιδέα στον ηθοποιό για μια ταινία James Bond ενώ ήταν και οι δύο πολύ μεθυσμένοι.

«Ήταν μετά το Kill Bill Vol. 2, και ήθελε να με συναντήσει, έτσι πήγα στο Χόλιγουντ μια μέρα από την παραλία και τον συνάντησα στο Four Seasons», θυμάται ο Brosnan κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης στο Esquire.

«Έφτασα εκεί στις 7 ακριβώς, μου αρέσει να είμαι ακριβής. Στις 7:15, δεν είχε έρθει ο Quentin. Ήταν στον επάνω όροφο και έδινε συνεντεύξεις. Κάποιος μου έστειλε ένα μαρτίνι, οπότε είχα ένα μαρτίνι και περίμενα μέχρι τις 7:30 και σκέφτηκα, πού στο καλό είναι; Ζήτησε συγγνώμη, οπότε σκέφτηκα, εντάξει, θα πάρω άλλο ένα μαρτίνι».
Ο Pierce Brosnan θυμήθηκε ότι ήταν «αρκετά μεθυσμένος» όταν έφτασε τελικά ο Quentin Tarantino και αφού ο σκηνοθέτης αποφάσισε να τον συνοδέψει στο ποτό του, ήταν «αρκετά μεθυσμένος» και αυτός.

«Χτυπούσε το τραπέζι λέγοντας: «Είσαι ο καλύτερος James Bond, θέλω να κάνω ταινία James Bond!» Και είχε πολύ κόσμο στο εστιατόριο και σκέφτηκα, παρακαλώ ηρέμησε, αλλά δεν λες στον Tarantino να ηρεμήσει», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ο Brosnan δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ιδέα του Tarantino, αν και ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει έκτοτε ότι η ταινία θα είχε διασκευάσει την ιστορία του Casino Royale και θα χρησίμευε ως συνέχεια του On Her Majesty's Secret Service, με τον Bond να θρηνεί μετά τη δολοφονία της γυναίκας του.

«Θα ήταν μια πάρα πολύ καλή ταινία James Bond για να δεις», είπε περαιτέρω ο Pierce Brosnan.

Video Url