Ραντεβού κάθε Σεπτέμβρη, η ταινία του 1961

Λες και ήταν μόλις χθες το 1961, όλοι όσοι παίζουν στην ταινία, αν ζουν θα έχουν περάσει τα 80 τους χρόνια, οι περισσότεροι λογικά μας έχουν αφήσει, Bobby Darin, Sandra Dee. Ωραία ταινία, ευχάριστη, ακόμα και τώρα.

Το Come September είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 1961σε σκηνοθεσία Robert Mulligan και πρωταγωνιστές τους Rock Hudson , Gina Lollobrigida , Sandra Dee και Bobby Darin .

Ο πλούσιος Αμερικανός επιχειρηματίας Ρόμπερτ Τάλμποτ έχει μια βίλα στην ακτή της Λιγουρίας , όπου περνούν τον Σεπτέμβριο κάθε χρόνο μαζί με τη Ρωμαία ερωμένη του Λίζα Φελίνι. Όταν ο Ρόμπερτ επισκέπτεται τον Ιούλιο και τηλεφωνεί στη Λίζα καθ' οδόν από το Μιλάνο, εκείνη ακυρώνει τον γάμο της και σπεύδει να τον συναντήσει.

Κατά την άφιξή του στη βίλα, ο Ρόμπερτ ανακαλύπτει ότι απουσία του, ο κύριος ντόμο του Μορίς Κλαβέλ έχει μετατρέψει τη βίλα σε ξενοδοχείο, φιλοξενώντας αυτήν τη στιγμή μια ομάδα έφηβων κοριτσιών, συμπεριλαμβανομένης της Σάντυ και της συνοδού τους Μάργκαρετ Άλισον.

Η αναχώρησή τους καθυστερεί όταν η Μάργκαρετ γλιστρά στο φελλό ενός μπουκαλιού σαμπάνιας και αναγκάζεται να περάσει μια μέρα στο νοσοκομείο. Τέσσερα έφηβα αγόρια, με αρχηγό τον Τόνι, που είχε εκνευρίσει τον Ρόμπερτ στη διαδρομή προς τη βίλα του, έστησαν στρατόπεδο έξω από τη βίλα και άρχισαν να φλερτάρουν τα κορίτσια.

Ο Ρόμπερτ συνοδεύει τα κορίτσια σε μια περιήγηση στα αξιοθέατα και σε ένα μουσικό κλαμπ. Χορεύει με κάθε ένα από τα κορίτσια και κάνει έκκληση στις αρετές τους, τονίζοντας τη σημασία της αγνότητας. Ένας μεθυσμένος Τόνι κάνει μια αποτυχημένη ρομαντική προέλαση προς τη Σάντι.

Όταν η Σάντυ λέει στη Λίζα για τη διάλεξη που είχε λάβει από τον Ρόμπερτ, η Λίζα εξοργίζεται για τα διπλά μέτρα και τα δύο μέτρα και σταθμά του Ρόμπερτ. Το επόμενο πρωί, φεύγει, ελπίζοντας να ξανασμίξει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Σπένσερ.

Συνοδευόμενος από τον Μωρίς, ο Ρόμπερτ κυνηγάει τη Λίζα, αλλά εκείνη αρνείται να συμφιλιωθεί. Ο Μωρίς αποφασίζει να παίξει τον προξενητή, λέγοντας στην αστυνομία ότι ο εργοδότης του είναι ένας διαβόητος εγκληματίας που καταζητείται στη Ρώμη και ότι η Λίζα είναι συνεργός του, αλλά το σχέδιό του αποτυγχάνει.

Η Λίζα επιστρέφει στο διαμέρισμά της, όπου βρίσκει τη Σάντυ. Ακούγοντας τον θρήνο της Σάντι για τη χαμένη αγάπη, η Λίζα βιώνει μια θεοφάνεια και αναχωρεί για να ξανασμίξει με τον Ρόμπερτ. Στην έξοδό της, συναντά τον Τόνι, τον οποίο κατευθύνει στο διαμέρισμά της, όπου αυτός και η Σάντι ξανασμίγουν.

Στο σιδηροδρομικό σταθμό, η Λίζα δανείζεται ένα μικρό παιδί για να πείσει τον αγωγό ότι ο πατέρας τους εγκαταλείπει. Απογειωμένος από το τρένο, ο Ρόμπερτ συμφιλιώνεται μαζί της. Ως παντρεμένο ζευγάρι, επιστρέφουν στη βίλα, την οποία ο Μορίς έχει μετατρέψει ξανά σε ξενοδοχείο και την οποία τώρα καταλαμβάνει μια ομάδα καλόγριες.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url