«DC League of Super-Pets» (Κριτική)

«H DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ / DCLeagueofSuper-Pets»
6/10

Τα σύγχρονα καρτούν αρχίζουν να απευθύνονται αποκλειστικά σε μωρά και όχι και στους συνοδούς τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Καλό για τα παιδιά, κακό για τους γονείς…

Το Super Pets αφορά στον καλύτερο φίλο του Superman, το λευκό σκύλο Krypto (ο Dwayne Johnson), που – όπως το αφεντικό του – διαθέτει δυνάμεις υπερήρωα. Όταν ο Superman(ο John Krasinski) και η λοιπή DC παρέα του, φυλακίζονται  από τον κακό της ιστορίας, ο Kryptoκαι οι δικοί του φίλοι αναλαμβάνουν δράση… Το φιλμ σκηνοθετεί ο Jared Stern και ο Sam J. Levine, οι οποίοι χαρίζουν τη φωνή τους σε μικρούς ρόλους, σε σενάριο του Stern και του John Whittington. 

Όλα κυλούν αρκούντως προβλεπόμενα. Η πλειάδα των πρωταγωνιστών (Kate McKinnon, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Keanu Reeves, Olivia Wilde, Yvette Nicole Brown, Daveed Diggs, Alfred Molina, Lena Headey, Busy Philipps, Dan Fogler) χαρίζουν πόντους στην ταινία, αλλά δεν την κάνουν αξιομνημόνευτη. Του χρόνου δεν θα τη θυμάσαι.

Το χιούμορ των τεσσάρων συν-δημιουργών λιγοστό. Κάποιοι χαρακτήρες είναι από στενάχωροι μέχρι δυστυχισμένοι (Ace, Lulu). Τα γκαγκς είναι χιλιοειδωμένα.

Ακόμα και το σύντομο πέρασμα ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού γυναικών φαντάζει γραμμένο, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη συμμετοχή στο καστ του ομοφοβικού(μέχρι το 2018) κωμικού Kevin Hart.Κατά τα άλλα το φιλμ προωθεί την ιδέα υιοθέτησης ενός ζώου από καταφύγιο.

Trivia:

- Μεταξύάλλωνακούγονταιτατραγούδια:You’re my best friend (Queen), Count on me (Jac Ross), Final Countdown (Europe), Sing Along (Sturgill Simpson), Block Rockin’ Beats (The Chemical Brothers),Bad Blood και Message in a bottle (Taylor Swift).

Η ταινία κυκλοφορεί στις 8 Σεπτεμβρίουαπό την Tanweer. 

Trailer:

Video Url