Η Lady Gaga σε πρώιμες συζητήσεις για να παίξει τη Harley Quinn στο «Joker 2»

Η Lady Gaga σε πρώιμες συζητήσεις για να παίξει τη Harley Quinn στο «Joker 2»

Η Lady Gaga βρίσκεται σε πρώιμες διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στο «Joker: Folie à Deux» ως η συνεργάτης του Τζόκερ, Harley Quinn, στην μουσική συνέχεια της υπερπαραγωγής του 2019 του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς.

Οι εικασίες ότι η Harley Quinn θα εμφανιζόταν στην ταινία για πρώτη φορά βγήκαν στην επιφάνεια αφού ο Phillips δημοσίευσε το εξώφυλλο του σεναρίου στο Instagram στις 7 Ιουνίου. Ο υπότιτλος, Folie à Deux, αναφέρεται σε μια κοινή παραληρηματική διαταραχή και στον μοναδικό πραγματικό σύντροφο του Joker — εκτός από τον Μπάτμαν, ούτως ή άλλως, ήταν ο Κουίν, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για το «Batman: The Animated Series» στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

 

 

Το να γίνει το "Joker 2" ένα μιούζικαλ είναι άλλο ένα τολμηρό εγκεφαλικό επεισόδιο του Phillips. Ο Χοακίν Φίνιξ κέρδισε τον καλύτερο ηθοποιό για την ερμηνεία του ως Τζόκερ, γνωστός και ως Άρθουρ Φλεκ. αναμένεται επίσης να επαναλάβει την απόδοσή του, αν και η συμφωνία του δεν έχει ακόμη διευθετηθεί.

Όλες οι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το "Folie à Deux" παραμένουν κρυφές, επομένως δεν είναι σαφές εάν η Gaga θα συνεισφέρει επίσης κάποια μουσική στο έργο, αλλά είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι είναι τουλάχιστον στο τραπέζι. Η Gaga συνεργάστηκε με τον Phillips ως ένας από τους παραγωγούς της ταινίας "A Star Is Born" του 2018, η οποία έδωσε στην Gaga υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού — και ένα Όσκαρ για το πρωτότυπο τραγούδι. Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης αυτής της ταινίας, Μπράντλεϊ Κούπερ, ήταν επίσης παραγωγός στο «Joker», αλλά δεν είναι σαφές τι επίπεδο συμμετοχής έχει στο «Folie à Deux».

Η Harley Quinn έχει αποδειχθεί ανθεκτικός χαρακτήρας για την Warner Bros. Η Margot Robbie έχει παίξει τον ρόλο τρεις φορές, στο "Suicide Squad" του 2016, στο "Birds of Prey" του 2020 και στο "The Suicide Squad" του 2021, και η Kaley Cuoco έχει μεταγλωττίσει τον χαρακτήρα στη δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων του HBO Max "Harley Quinn", η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην 3η σεζόν αργότερα φέτος. Οι ταινίες "Joker" του Phillips, ωστόσο, καταλαμβάνουν ένα ξεχωριστό σύμπαν αφήγησης από το υπόλοιπο έργο της DC, παρόμοιο με το πώς μπορεί να υπάρχει το "The Batman" του Robert Pattinson μαζί με την εκδοχή του χαρακτήρα του Michael Keaton, ο οποίος θα εμφανιστεί στο "The Flash" του 2023.

Με πληροφορίες από το Variety