David Crosby: Ο Neil Young είναι το «πιο εγωιστικό άτομο» που γνωρίζω

David Crosby: Ο Neil Young είναι το «πιο εγωιστικό άτομο» που γνωρίζω

Δεν είναι μυστικό ότι τα μέλη των Crosby, Stills, Nash & Young δεν είναι πλέον με τους καλύτερους φίλους, και είναι σχεδόν απίθανο να παίξουν ξανά μαζί. Σε μια νέα συνέντευξη στον Guardian αυτήν την εβδομάδα, ο συχνά επικριτικός για τους φίλους του, Ντέιβιντ Κρόσμπι δεν δίστασε να αποκαλύψει τα συναισθήματά του για τους πρώην συμπαίκτες του στο συγκρότημα. Σύμφωνα με τον Crosby, κάποιες « βλακείες» τον έχουν εμποδίσει να μιλήσει με τους συνομηλίκους του στους CSNY, Neil Young και Graham Nash.

«Ο Νιλ έχει πεισμώσει», παραδέχτηκε ο Κρόσμπι στη συνέντευξη. «Είπα κάτι κακό για τη φίλη του [Ντάριλ Χάνα]. Είπα ότι νόμιζα ότι ήταν αρπακτικό. Εντάξει, μπορεί να είναι θυμωμένος μαζί μου. Δεν πειράζει ».

Ακόμα κι έτσι, ο Crosby συνέχισε περιγράφοντας τον Young ως «ίσως το πιο εγωκεντρικό, εμμονικό, εγωιστικό άτομο που γνωρίζω. Σκέφτεται μόνο τον Νιλ, τελεία. Αυτό είναι το μόνο άτομο που θα εξετάσει ... Δεν έχουμε μιλήσει για δύο χρόνια. Και δεν πρόκειται να του μιλήσω. Δεν θέλω να του μιλήσω. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος μαζί του. Για μένα, αυτό είναι αρχαία ιστορία, φίλε ». Για να παραφράσω τα δικά τους λόγια: (τραγούδι Our House), Το σπίτι των Crosby and Young είναι πλέον ένα πολύ, πολύ, πολύ τεταμένο σπίτι.

Όσο για τον Νας, ο Κρόσμπι είπε: «Ο Γκράχαμ μόλις άλλαξε από τον τύπο που πίστευα ότι ήταν ο καλύτερός μου φίλος, σε έναν άντρα που σίγουρα είναι ο εχθρός μου, οπότε δεν βλέπω καθόλου μέλλον εκεί».

Αν και οι Crosby, Stills και Nash έκαναν περιοδείες χωρίς Young το 2015, το συγκρότημα φαίνεται ανυποχώρητο στο να μην επανενωθεί ξανά μέχρι να συμφωνήσει και ο Young-κάτι που, δυστυχώς, φαίνεται απίθανο ακόμη περισσότερο τώρα αν λάβουμε υπόψη τη σταθερή αντι-συναυλιακή στάση του Young κατά τη διάρκεια της πανδημίας