Ποιες μετοχές να αγοράσω για να κερδίσω το 2022;

Ποιες μετοχές να αγοράσω για να κερδίσω το 2022;

Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σας πληροφορήσει ποια είναι η σωστή επένδυση, όμως ένας ο οποίος θα ασχοληθεί για μερικούς μήνες και μάθει τα βασικά μπορεί, και με λίγη τύχη και χωρίς να παίρνει μεγάλα ρίσκα, να κερδίσει πολλά περισσότερα από ότι οι τραπεζικές καταθέσεις σε χρονικό ορίζοντα 5 ετών.

Αγοράζουμε μετοχές, βάζουμε ένα στόχο, πχ να κερδίσουμε 20-30% και μόλις το πετύχουμε πουλάμε και περιμένουμε κάποια κρίση που θα ρίξει όλο το ταμπλό. Αυτό είναι μια καλή συνταγή, βέβαια και όταν ανεβαίνει, όπως τώρα, μπορεί να ανέβει αρκετά ακόμα, αλλά ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Ναι στο χρηματιστήριο, ναι στις συμβουλές των ειδικών, μόνο όμως αν έχουμε κι εμείς μια ιδέα γιατί και οι ειδικοί δεν είναι Θεοί, εκτός και αν είναι ειδικοί των 5 μεγάλων εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο και σας δώσουν εγγυήσεις για το κεφάλαιο σας, πάντως όπως έγραψα από πέρυσι, κάτι παίζει .στο χρηματιστήριο μας, όλες αυτές οι θετικές ειδήσεις θα πρέπει να δώσουν χρήματα.

Θα ήταν χαζό να σας δώσω συμβουλές για συγκεκριμένες μετοχές, το έκανα πέρυσι με έμμεσο τρόπο, όσοι ακολούθησαν τις συμβουλές μου βγήκαν κερδισμένοι, ήταν το πρώτο άρθρο στην ενότητα οικονομία. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε, μόνο το ότι δεν έχουμε λεφτά να επενδύσουμε.

Κώστας Ζουγρής

https://apotis4stis5.com/oikonomia/49885-mipos-einai-kairos-na-ependyso-merika-apo-ta-xrimata-mou-sto-xrimatistirio

Μας μιλάς για χρηματιστήρια και ζητάς βοήθεια, ναι όλα για το καλό σας, όπως πιστεύουμε