Τι ωραία που είναι να ζεις με τα λεφτά των άλλων και να κοροϊδεύεις την κοινωνία που δήθεν σε υποστηρίζει

Δείτε τι ποσά δηλώνουν και ουσιαστικά ζουν σε βάρος των μισθωτών και συνταξιούχων που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν.

Το αστείο είναι ότι η εκάστοτε  κυβέρνηση υποχωρεί σε κάθε απαίτηση τους και η εκάστοτε αντιπολίτευση ζητάει ουσιαστικά να μην πληρώνουν τίποτα σαν φόρο.

Όλοι θέλουν όμως σωστή παιδεία, κάλυψη της υγείας και όλες τις παροχές που πρέπει να έχει στην διάθεση του πολίτη μία κυβέρνηση.

Τώρα με τα κόκκινα δάνεια σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν ψήφισε το νομοσχέδιο ζητώντας με την θέση της να χαρισθούν όλα τα δάνεια, να τα πληρώσουν όσοι δεν έχουν δανεισθεί, αφού διαφορετικά θα πτωχεύσουν οι τράπεζες. όλα αυτά με την υποστήριξη όλων των ΜΜΕ που τι έχουν να χάσουν, υποστηρίζουν τους πάντες, μήπως θα τα πληρώσουν αυτοί;

Μικρές επιχειρήσεις εστίασης δηλώνουν κέρδος 129 ευρώ τον μήνα. Τα κομμωτήρια, 162 ευρώ κατά μέσον όρο και τα μπαρ 188,3 ευρώ μηνιάτικο. Στους φούρνους το μέσο μηνιαίο κέρδος είναι 280 ευρώ και στα καταστήματα λιανικής πώλησης ενδυμάτων 294 ευρώ. Στα ταξί, το ποσό φτάνει στα 307,7 ευρώ τον μήνα και στα ανθοπωλεία τα 380 ευρώ. Ο υδραυλικός δεν ξεπερνάει τα 500 ευρώ και ο ηλεκτρολόγος είναι στα 574 ευρώ τον μήνα. Το μεγαλύτερο μηνιάτικο στις τάξεις των αυτοαπασχολούμενων εμφανίζει ο φαρμακοποιός (με 1.726 ευρώ τον μήνα) και ο γιατρός με τα 1.661 ευρώ. Το φράγμα των 1.000 ευρώ με τα βίας σπάνε 8 επαγγελματικές κατηγορίες σε σύνολο άνω των 550.

Η λύση στο μέλλον θα είναι κρατικοποίηση όλων και κομμουνισμός, όσοι είναι νέοι θα το δουν, ήδη στην Γερμανία, που ήταν από τις πιο εύρωστες οικονομικά χώρες πληρώνουν υπηρεσίες όπως ο αέρας στα λάστιχα των αυτοκινήτων και το απλό νερό βρύσης στα καφέ, δηλαδή ζητάς ένα ποτήρι νερό, όχι εμφιαλωμένο και σε χρεώνει και η άλλη η κομμώτρια που θα παίρνει 50 ευρώ από κάθε πελάτισσα δηλώνει 124 ευρώ τον μήνα, θα τρελαθούμε και ο κάθε Κασσελάκης με τον τρόπο του φωνάζει, κάτω τα χέρια από τις κομμώτριες.