Σε τυχερό παιχνίδι θα μετατραπεί ο λογαριασμός ρεύματος

Όλα στον βωμό του κέρδους των μεγάλων εταιρειών που έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν με την ενέργεια.

Ο απλός καταναλωτής θα πρέπει να προσλάβει λογιστή για να του λέει ποιο τιμολόγιο και ποια εταιρεία είναι η πιο συμφέρουσα, πράσινη, μπλε, κίτρινη επιλογή θα έχει σαν κατάληξη να οδηγηθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός στο κόκκινο.

Αυτό θα είναι το βατερλώ της κυβέρνησης αν αρχίσουν οι ανοδικές τιμές σε ένα βασικό και απαραίτητο αγαθό για τους πολίτες οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι από 10 μεριές.

Και τώρα που η κοινωνία είχε ανάγκη μια ισχυρή αριστερά, όλες οι δυνάμεις και ειδικά αυτές της αριστεράς φρόντισαν να βγάλουν τα μάτια τους και να είναι πιο αδύναμες  στην κρίση.

Σαν να υπάρχει ένα σατανικό μυαλό που τα οργανώνει όλα και τα υποστηρίζει με τα υπνωτισμένα φαινομενικά, αλλά στην ουσία  μέρος του παιχνιδιού ΜΜΕ τα οποία σχεδόν όλα ανήκουν σε οικογένειες που έχουν σχέση στα πάντα με την οικονομία μας, από τις οδοντογλυφίδες μέχρι τα αεροπλάνα που αγοράζει η εκάστοτε κυβέρνηση. 

«Και το νέο πράσινο ενιαίο τιμολόγιο έχει σοβαρά ζητήματα νομιμότητας και διαφάνειας, καθώς αφήνει παντελώς αόριστο το τίμημα και για το λόγο αυτό οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, πριν επιλέξουν να μεταβούν σε αυτό ή να επιλέξουν κάποιο από τα άλλα προγράμματα των προμηθευτών» υπογραμμίζει ο νομικός σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Παναγιώτης Σγούρας.