Μην περιμένετε να πέσουν οι τιμές, αυτό θα γίνει μόνο με περιορισμό στην κατανάλωση

Όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη προσπαθούν να περιορίσουν το τέρας του πληθωρισμού και οι περισσότερες τα καταφέρνουν παίρνοντας τα σωστά μέτρα.

Εδώ όμως είναι Ελλάδα και οι τιμές δεν θα πέσουν ότι και να γίνει, ακόμα και αν αύριο ένα μαγικό ραβδί επαναφέρει τις τιμές εκεί που ήταν πριν 1 χρόνο σε όλο τον πλανήτη εδώ άντε να πέσουν, όσον αφορά τις αυξήσεις 50%.

Ο μόνος τρόπος αντίστασης είναι η λιγότερη κατανάλωση και οι εξαντλητικοί έλεγχοι σε όσους κερδοσκοπούν με υπέρογκα πρόστιμα, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, άλλος τρόπος δεν υπάρχει, δηλαδή τι θα κάνει αυτός που έχει λύσεις για τα πάντα, θα επιβάλλει σε μια ελεύθερη οικονομία την μείωση των τιμών, οι άλλοι έχουν τρόπους να αμυνθούν, θα στραγγαλίσουν τις παροχές, θα διώχνουν υπαλλήλους και θα προκληθεί χάος, οι κακομαθημένοι δεν θα γίνουν σε μία μέρα αρνάκια αφού ξέρουν ότι όλες οι κυβερνήσεις τους χαϊδεύουν και τους χαρίζουν χρήματα, εδώ χαρίσανε στους άλλους με τα σούπερ μάρκετ ένα δις για να μην διώξουν 500 άτομα, ζούμε σε μία Σταλινική χώρα όπου όλοι ουσιαστικά πιστεύουν σε ένα κόμμα, όπως λέει και η λέξη στο κόμμα της πάρτης μας.

Είπαμε, ας μην αγοράσετε πχ σοκολάτες για 1 μήνα ή Κόκα. Πεπσι κόλα  και να δείτε αν θα μειωθούν οι τιμές, αυτό συμβαίνει με όλα τα προϊόντα