Oh Yeah-Yello

Oh Yeah-Yello

O Boris Blank γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1953 και ο Dieter Mejer 4 Μαρτίου 1945

Το " Oh Yeah " είναι ένα σινγκλ που κυκλοφόρησε το 1985 από το συγκρότημα Yello και εμφανίζεται στο άλμπουμ τους Stella . Το τραγούδι περιλαμβάνει μια μίξη ηλεκτρονικής μουσικής και χειραγωγημένα φωνητικά. Κέρδισε δημοτικότητα αφού εμφανίστηκε στις ταινίες Ferris Bueller's Day Off και The Secret of My Success , μεταξύ άλλων ταινιών. Είναι ένα δημοφιλές βασικό προϊόν στην ποπ κουλτούρα.

Περιγράφοντας τη σύνθεση του "Oh Yeah", ο Boris Blank είπε: "Πρώτα έκανα τη μουσική και μετά προσκάλεσα τον Dieter να τραγουδήσει μαζί του, και κατέληξε σε μερικές γραμμές που σκέφτηκα, "όχι Dieter, είναι πολύ περίπλοκο, εμείς". Δεν χρειάζομαι τόσους στίχους". Είχα την ιδέα μόνο αυτού του τύπου, ένα χοντρό τερατάκι κάθεται πολύ χαλαρό και λέει, "Ω ναι, ω ναι". Έτσι του είπα, "Γιατί δεν προσπαθείς να τραγουδήσεις πάνω και στο "ω ναι";... Ο Ντήτερ ήταν πολύ θυμωμένος όταν του είπα αυτό και είπε, "είσαι τρελός, όλη την ώρα "Ω ναι";

Είσαι τρελός; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, όχι όχι, έλα, έλα». Και μετά είπε, "μερικοί στίχοι, όπως "το φεγγάρι... όμορφο", είναι πολύ αυτό;" και είπα, "όχι, είναι εντάξει", και μετά έκανε αυτό το "ω ναι" και στο τέλος σκέφτηκε, «Ναι είναι ωραίο», το αγάπησε και ο ίδιος. Και επίσης ήθελα να εγκαταστήσω πολλούς ανθρώπινους θορύβους, κάθε είδους φωνητικούς ρυθμούς με το στόμα μου. ακούς πολλούς θορύβους στο βάθος που γίνονται με το στόμα μου»

 

https://www.popup.gr/