St. Vincent - Down

St. Vincent - Down

Άλλο ένα τραγούδι από το νέο της άλμπουμ

Η St. Vincent μοιράζεται το Visual για το νέο single "Down"

Ξεκινώντας την εβδομάδα κυκλοφορίας του πρώτου της άλμπουμ μετά από τέσσερα χρόνια, η St. Vincent μοιράστηκε το "Down" ως το τρίτο σινγκλ από το Daddy's Home . 

Το βίντεο του "Down" σκηνοθετημένο από τον Bill Benz και τον St. Vincent, ή την Annie Clark όπως την ξέρουν πολλοί. Διατηρεί την κινηματογραφική βαρύτητα της εποχής του Daddy's Home , βρίσκοντας την πρωταγωνίστρια να λειτουργεί κάτω από αγχώδη παράνοια.

«Πες μου ποιος σε πλήγωσε – όχι, περίμενε, δεν με νοιάζει / Ακούω μια δικαιολογία γιατί νομίζεις ότι μπορείς να είσαι σκληρός», τραγουδά ο St/Vincent στο «Down». «Η μαμά πάντα έλεγε / Πρέπει να γυρίσεις το άλλο μάγουλο / Αλλά ακόμα και εκείνη θα συμφωνούσε / Είσαι μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Το Daddy's Home είναι το έβδομο στούντιο άλμπουμ της St. Vincent και εξιστορεί την απελευθέρωση του πατέρα της από τη φυλακή μέσα από έναν δημιουργικό φακό. Μιλώντας στο Mojo , η St. Vincent είπε: «Με ενδιέφερε να επιστρέψω στη μουσική που έχω ακούσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη – τους δίσκους του Stevie Wonder από τις αρχές της δεκαετίας του 70, Sly And The Family Stone. Σπούδασα στα πόδια αυτών των δασκάλων».

«Σε μια βιομηχανία γεμάτη καλλιτέχνες που διεκδικούν τη μοναδικότητα, ίσως δεν υπάρχει μουσικός που να αξίζει περισσότερο την ετικέτα από τον St. Vincent», έγραψε η Interview . «Μια αναμφισβήτητη ρετρό στροφή για τη φιλόδοξη καλλιτέχνιδα, είναι ένας φόρος τιμής στη συλλογή βινυλίων του πατέρα της, έναν ηχητικό στροβιλισμό των Steely Dan, Nina Simone και Lou Reed».

 

Τι έβγαζε το 2009

 

 

https://www.popup.gr/