O Roger Taylor των Queen θέλει να εγκαταστήσει ένα άγαλμα του Freddie Mercury στον κήπο του σπιτιού του

O Roger Taylor των Queen θέλει να εγκαταστήσει ένα άγαλμα του Freddie Mercury στον κήπο του σπιτιού του

Ο drummer του θρυλικού συγκροτήματος σχεδιάζει να εγκαταστήσει ένα πολύ ψηλό άγαλμα του Freddie Mercury στον κήπο του σπιτιού του στο Surrey της Αγγλίας.

Το χάλκινο άγαλμα δημιουργήθηκε αρχικά με σκοπό την προώθηση του μιούζικαλ "We Will Rock You". και βρισκόταν έξω από το Dominion Theatre στο Λονδίνο από το 2002 μέχρι το τέλος της παράστασης το 2014.

Ο Taylor σχεδιάζει τώρα εκτεταμένη ανακαίνιση του κήπου της ιδιοκτησίας του στο Surrey και θέλει να κάνει το άγαλμα κεντρικό του κομμάτι. Σύμφωνα με την εφημερίδα 'The Sun' ο Taylor αυτή τη στιγμή ζητά άδεια σχεδιασμού για τα έργα, στα οποία θα προστεθούν επίσης η εγκατάσταση πισίνας, μπαρ και τζακούζι.

Το άγαλμα του Freddy ήταν προηγουμένως εγκατεστημένο σε έναν βραχώδη κήπο, αλλά προέκυψε μια διαφωνία με τους σχεδιαστές. "Ήταν σε μια αποθήκη, κοστίζοντας χρήματα, έτσι είπα 'γιατί δεν το βάζουν σε ένα φορτηγό και να το φέρουν εδώ, και θα το βάλουμε στον κήπο. "Σκέφτηκα επίσης ότι θα ήταν πολύ αστείο να έχουμε το άγαλμα εκεί και νομίζω ότι ο Freddie θα το έβρισκε ξεκαρδιστικό.", ανέφερε ο Roger Taylor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δημοτικό Συμβούλιο του Γκίλφορντ πρόκειται να λάβει απόφαση για την αίτηση σχεδιασμού του τον επόμενο μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα, εν τω μεταξύ, ο Brian May ανέφερε πως ήταν στο στούντιο με το καινούριο σχήμα του, που περιλαμβάνει και τον Adam Lambert εκτός του Roger Taylor, και δούλευε πάνω σε νέα μουσική.

Brian May Adam Lambert and Roger Taylor 1392x884

Τα εναπομείναντα αρχικά μέλη του συγκροτήματος, May και Taylor, παίζουν ζωντανά με τον τραγουδιστή Adam Lambert για πάνω από μια δεκαετία, αλλά δεν έχουν ηχογραφήσει ποτέ νέο υλικό μαζί του.

Με πληροφορίες από ΝΜΕ