Ο Noel Gallagher παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει που δεν έπαιξε στη τελευταία συναυλία των Oasis

Ο Noel Gallagher παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει που δεν έπαιξε στη τελευταία συναυλία των Oasis

Και όμως, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Το διάσημο συγκρότημα από το Μάντσεστερ της Αγγλίας, διαλύθηκε επίσημα το 2009 απογοητεύοντας τους φαν του παγκοσμίως.

Όταν οι Oasis εμφανίστηκαν ζωντανά στο Παρίσι την ίδια χρονιά εν μέσω περιοδείας, λίγο πριν βγουν στη σκηνή, συνέβη ένας τσακωμός μεταξύ των αδερφών Gallagher, Liam και Noel, με τον πρώτο να σπάει την κιθάρα του δεύτερου. Ο Noel έπειτα δεν εμφανίστηκε στη σκηνή και η διεύθυνση του συγκροτήματος ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.

Πριν από αυτή τη συναυλία στο Παρίσι, ο Noel ξεκαθάρισε στον μικρό του αδερφό ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που προσπαθούσε να διαφημίσει τη μάρκα ρούχων του «Pretty Green» στους οπαδούς των Oasis. Αυτό το επιχείρημα ήρθε αφού ο Liam απαίτησε να εμφανιστεί μια αγγελία στο πρόγραμμα περιοδείας τους - γεγονός που οδήγησε σε κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Μιλώντας στη Daily Star (μέσω του ContactMusic), ο Noel σχολίασε: «Ήμασταν τσαντισμένοι και μαλώναμε και μετά εγώ έλεγα: «Γάμα το, πάω σπίτι!»

«Με το πλεονέκτημα του χρόνου, δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να μείνω και να κάνω τη συναυλία που θα ήταν μια μνημειώδης, τρελή συναυλία για τους Oasis, επειδή ο τσακωμός θα είχε συνεχιστεί στη σκηνή, ίσως όχι η σωματική μάχη αλλά η ένταση μεταξύ μας. Θα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση.»

Ο Gallagher πρόσθεσε: «Μερικές φορές σκέφτομαι, μακάρι να είχα στη μνήμη μου αυτή τη συναυλία, θα ήταν ό,τι καλύτερο. Αλλά ήταν να συμβεί έτσι.»

Ο Noel παραμένει ανένδοτος στο ότι κανένα χρηματικό ποσό δεν θα τον έπειθε να επανενωθεί με τον 48χρονο αδελφό του για μια συναυλία των Oasis.