Η έκπληξη της Laura Pausini όταν είδε ότι ήταν υποψήφια για Όσκαρ

Η έκπληξη της Laura Pausini όταν είδε ότι ήταν υποψήφια για Όσκαρ

Τη Δευτέρα 15 Μαρτίου ανακοινώθηκε πως η Laura Pausini προτάθηκε για τα Όσκαρ του 2021. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που έσπευσε να το μοιραστεί με τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα λέγοντας πώς "ακόμα δεν το πιστεύει" ότι συνέβη αυτό.

Η Ιταλίδα τραγουδίστρια, γνωστή για τις διαχρονικές της μπαλάντες, συμπεριλαμβανομένων των "Viveme", "En Cambio No" και "Amores Extraños", είναι υποψήφια στα φετινά Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι μαζί με την Νταϊάν Γουόρεν, το "Io Sí (Seen)," το θεματικό τραγούδι της σκηνοθετημένης ταινίας του Edoardo Ponti με τίτλο "The Life Ahead", και πρωταγωνίστρια τη μητέρα του, Σοφία Λόρεν.

LAURA E SOFIA

"Το να μπορώ να είμαι μέρος ενός τόσο ιδιαίτερου έργου όπως το "The Life Ahead" με τον Edoardo Ponti και τη Sophia Loren ήταν για μένα ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που θα μπορούσε να μου δώσει η ζωή", έγραψε.

"Το γεγονός ότι είμαι υποψήφια για Όσκαρ ξεπέρασε κάθε προσδοκία για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία που καλωσόρισε το "Io Si" και το μήνυμα που περνάει αυτό το κομμάτι.", πρόσθεσε η Ιταλίδα τραγουδοποιός.
"Συγχαρητήρια στην Diane Warren, ήταν μια απίστευτη εμπειρία συνεργασίας."

Η υποψηφιότητα της Pausini έρχεται μετά τη νίκη της στις Χρυσές Σφαίρες για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

"Άκουσα το τραγούδι στα αγγλικά και αμέσως ένιωσα μια πολύ ισχυρή σύνδεση", είπε προηγουμένως στο Billboard για το τραγούδι που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
" Ένιωσα σωστό να το κάνω επειδή το μήνυμα πίσω από το τραγούδι ήταν τόσο αναζωογονητικό και απαραίτητο."

Τέλος ανέφερε το πόσο την τιμάει το ότι εκπροσωπεί τη χώρα της σε ένα παγκόσμιο θεσμό. "Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την όμορφη χώρα μου σε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της βιομηχανίας του κινηματογράφου."

Δείτε την αντίδρασή της παρακάτω: