Η ερμηνεία του Harry Styles στα βραβεία Grammy ήταν το αποκορύφωμα της χθεσινής βραδιάς

Η ερμηνεία του Harry Styles στα βραβεία Grammy ήταν το αποκορύφωμα της χθεσινής βραδιάς

της Ηλιάνας Παπαπάνου

Πολλοί γνωρίζουν το νεαρό Άγγλο μουσικό λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έκανε στο παρελθόν ως μέλος του συγκροτήματος One Direction.

Ο Harry Styles ωστόσο αφότου ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του, κατάφερε να αποδείξει πόσο ταλαντούχος είναι και πως δε χρειάζεται ένα συγκρότημα απαραίτητα για να πετύχει στη μουσική βιομηχανία.

Το πρώτο του προσωπικό ομότιτλο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2017 βρέθηκε απευθείας στην κορυφή των βρετανικών και αμερικάνικων charts με το "Sign of the times" να γίνεται ένα από τα best-selling τραγούδια της χρονιάς. Το 2020 ο Styles κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ "Fine Line" με το τραγούδι "Watermelon Sugar" να κάνει τεράστια επιτυχία στο US Billboard Hot 100.

Πέρα από το ταλέντο του στη μουσική, ο Harry είναι επίσης γνωστός για την ιδιαίτερη 70s αισθητική που διαθέτει στο ντύσιμο του, τις υποκριτικές του ικανότητες, τη σχέση του με την πανέμορφη ηθοποιό Olivia Wilde αλλά και για το γεγονός ότι υπήρξε ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Αμερικάνικης Vogue.

VO1220 Cover

Pics Harry Styles Grammys That You Need See Again Landing

Η εμφάνιση του Harry Styles στα φετινά βραβεία Grammy στο Λος Άντζελες συζητήθηκε πολύ για το πόσο ξεχωριστή ήταν μεταξύ άλλων. Ο Άγγλος τραγουδιστής κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη σόλο περφόρμανς για το "Watermelon Sugar" και ερμήνευσε το κομμάτι παρέα με τους Blood Orange.

harry styles grammy getty

Στο βίντεο της εμφάνισής του φαίνεται στο πλάι και η Billie Eillish η οποία υποστηρίζει τον τραγουδιστή και είναι οπαδός της μουσικής του. Η Taylor Swift, με την οποία διατηρούσε σχέση για 1 χρόνο, βρισκόταν επίσης εκεί και έσπευσε να τον συγχαρεί όταν του δόθηκε το βραβείο.

https://www.youtube.com/watch?v=lCIeccwIwS8

https://www.youtube.com/watch?v=4e96_PJs-Jk

Αφότου παρέλαβε το βραβείο του, ο Styles είπε ότι αισθάνεται «πολύ ευγνώμων που βρίσκεται εδώ» και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ταλέντο των συναδέλφων του που ήταν επίσης υποψήφιοι στην ίδια κατηγορία, όπως ο Justin Bieber, η Doja Cat, η Billie Eilish, η Dua Lipa και η Taylor Swift. «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που είμαι ανάμεσά σας, οπότε σας ευχαριστώ πολύ και θέλω να ευχαριστήσω και τους φίλους μου που μου έδωσαν ένα περιβάλλον για να είμαι ελεύθερος να κάνω τη μουσική που θέλω να κάνω, και που με έχουν στηρίξει τα τελευταία 10 χρόνια."

"Όλοι όσοι έκαναν αυτό τον δίσκο μαζί μου, και η δισκογραφική μου εταιρεία και οι διευθυντές μου, και όλοι όσοι με υποστηρίζουν, σας ευχαριστώ πολύ."

"Απόψε νιώθω πολύ, πολύ τυχερός."

Τη μουσική του Harry Styles φαίνεται επίσης να υποστηρίζει ο θρυλικός Mick Jagger καθώς έχει εκφράσει τη συμπάθεια του προς το πρόσωπό του νεαρού τραγουδιστή. "

1466009376 gettyimages 474318374

Όπως έχει πει και ο ίδιος για τον Styles, "Μου αρέσει πολύ αυτός ο νεαρός, φαίνεται πως το έχει και βλέπω πόσο έχει επηρεαστεί από εμένα. Θεωρώ ότι είναι πολύ αξιόλογος."

Με βραβεία Grammy, επιτυχίες στα top charts, μια πανέμορφη σύντροφο αλλά και με την υποστήριξη του Mick Jagger, o Harry Styles νιώθει σίγουρα πολύ τυχερός για όλα όσα του συμβαίνουν και εμείς ακόμα πιο τυχεροί που συνεχίζει τη σόλο καριέρα του.