Weeknd, Miley Cyrus και Billy Idol εντυπωσιάσαν στο Super Bowl

Weeknd, Miley Cyrus και Billy Idol εντυπωσιάσαν στο Super Bowl

Ο Weeknd ήταν ο φετινός πρωταγωνιστής στο πολυαναμενόμενο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl. O Abel Tesfaye (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και κατάφερε παρά τις φετινές αντιξοότητες να δώσει ένα λαμπερό σόου με viral στιγμές.

Ο καλλιτέχνης διάλεξε να κάνει την είσοδό του φορώντας το κόκκινο σακάκι που έχει γίνει σήμα κατατεθέν του τελευταία. Στη σκηνή neon περιγράμματα θύμιζαν Λας Βέγκας, Sin City και το Metropolis του Fritz Lang ενώ τον Weeknd συνόδευε και χορωδία.

Από το σετ του Καναδού καλλιτέχνη δεν έλειπαν τα πασίγνωστα κομμάτια του: Starboy και The Hills και Can’t Feel My Face. Έμφαση γενικά δόθηκε στα πιο χορευτικά και αισιόδοξα κομμάτια του.

Όταν ήρθε η ώρα για το Can’t Feel My Face o Weeknd μπήκε σε έναν λαβύρινθο με καθρέφτες και φώτα προσποιούμενος ότι χανόταν. Από αυτό το στιγμιότυπο ήταν που προέκυψαν και τα περισσότερα meme της βραδιάς.

Μια στρατιά χορευτών με τα πρόσωπά τους καλυμμένα με επιδέσμους άρχισε έπειτα να συνοδεύει τον τραγουδιστή.

Ακολούθησαν τα I Feel It Coming και Save Your Tears στην κεντρική σκηνή. Η εμφάνιση έκλεισε με τον Tesfaye να τραγουδά το Blinding Lights κοιτώντας απευθείας στη κάμερα.

Το φετινό ημίχρονο του Super Bowl διέφερε από τα συνηθισμένα καθώς η συναυλία έπρεπε να ακολουθεί όλους τους κανόνες κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Το θεαματικό 12λεπτο παρακολλούθησαν 25.000 θεατές που τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν χιλιάδες χαρτονένια ομοιώματα ώστε να «γεμίζουν» τον χώρο.

Η παραγωγή ήταν μικρότερη απ’ ό, τι συνήθως και με μικρότερο αριθμό προσωπικού στα παρασκήνια.

Ο Weeknd δεν μοιράστηκε την σκηνή με άλλους καλλιτέχνες, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες εμφανίσεις συναδέλφων του τα τελευταία χρόνια παρόλα αυτά η εμφάνισή του άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και- για πολλούς- απέδειξε πόσο μεγάλο λάθος έκαναν τα Γκράμι με την επιλογή τους να «σνομπάρουν» τον καλλιτέχνη στις πρόσφατες υποψηφιότητες.

https://www.youtube.com/watch?v=9rhadTURsrw

Εντυπωσιακές εμφανίσεις είχαν και οι Miley Cyrus και Billy Idol

https://www.youtube.com/watch?v=RQcMqHA8VPk