Us And Them-Pink Floyd

Us And Them-Pink Floyd

Πριν από 10 χρόνια πληρώναμε το 1/3 τουλάχιστον των φόρων που πληρώνουμε τώρα και είχαμε καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία, καλύτερους μισθούς και συντάξεις, καλύτερες συνθήκες εργασίας, λιγότερη ανεργία, ήμασταν περισσότερο Ευρωπαίοι, ζούσαμε καλύτερα, δεν φοβόμασταν το αύριο.

Τώρα φοβόμαστε το χθες, το σήμερα και ότι δεν υπάρχει αύριο. Μια απέραντη τρύπα ρουφάει όλα τα χρήματα που εισπράττει το κράτος και το αναγκάζει να ζητάει περισσότερα.

Από το 2008 'αγανακτήσαμε' γι' αυτά που είχαμε και κάναμε τα πάντα για να τα χάσουμε και τα καταφέραμε. Ποιοι βγήκαν κερδισμένοι από τότε και ποιοι χαμένοι. Κάντε τον λογαριασμό και σκεφτείτε, τώρα πια είμαστε εμείς κι αυτοί.

Όταν τα έγραφα αυτά για πρώτη φορά το 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ, είχα αντιδράσεις από τους φίλους αυτού του κόμματος, τώρα τα επικροτούν επειδή κυβερνά η ΝΔ, και τα δύο κόμματα έχουν οπαδούς που υποστηρίζουν όποιους τους βοηθάει με τους διάφορους τρόπους, εμείς όμως είμαστε χαμένοι και με τους 2 όπως και με το ΠΑΣΟΚ, όπως και με κάθε κυβέρνηση. Πάντα θα είναι 'αυτοί' και 'εμείς΄.

Κώστας Ζουγρής