Επανασύνδεση των Mötley Crüe μετά την ταινία στο Netflix

Επανασύνδεση των Mötley Crüe μετά την ταινία στο Netflix

Τελικά υπέκυψαν και θα κάνουν περιοδεία οι Mötley Crüe 30 χρόνια μετά το Dr Feelgood. Μέχρι χθες τα νέα δεν ήταν γνωστά, αλλά η απήχηση που είχε η ταινία Dirt στο Netflix τους οδήγησε στο να αποφασίσουν να παίξουν ξανά μαζί.

Συγκέντρωση υπογραφών στο διαδίκτυο με αίτημα επανασύνδεση και περιοδεία των Mötley Crüe είχαν ξεκινήσει οι θαυμαστές τους.

Η μπάντα δεν έχει εμφανιστεί μαζί από τις 31 Δεκεμβρίου 2015, τελευταία μέρα της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους.

Τα μέλη του αμερικανικού heavy metal συγκροτήματος υπέγραψαν συμφωνία "παύσης των περιοδειών” προτού ξεκινήσουν την τελευταία, “ The Final Tour”. Βάσει της συμφωνίας απαγορεύεται σε οποιοδήποτε μέλος να εμφανίζεται κάνοντας χρήση του ονόματος Mötley Crüe.

Οι φήμες για επανένωση του συγκροτήματος έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη εβδομάδα ο μάνατζερ των Black Crowes, Mark DiDia δήλωσε στην εκπομπή Howard Stern Wrap-Up Show ότι η επανασύνδεση του συγκροτήματός του δεν είναι η μόνη στην οποία προσβλέπουν οι θαυμαστές της ροκ το επόμενο έτος, τονίζοντας ότι μία περιοδεία των Mötley Crüe μαζί με δύο άλλες μεγάλες μπάντες, είναι στα σχέδια.